Re: Re: MCR ve sprintu 2010 v kvetnu - prodejne divoke karty


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jj , posláno: 10.10.2009 1:23:23, z adresy: 62.141.58.13

"Hloupé nápady napadají každého, ale jen moudrý člověk je nevyslovuje."

budu velmi rád, když můj nápad rozcupuješ, ale argumenty, nikoli používáním klišé



>Hloupé nápady napadají každého, ale jen moudrý člověk je nevyslovuje.
>
>>hlavni napln sezony 2009 jiz skoro skoncila, a je treba se podivat vpred - na sezonu 2010 (vse je nutne delat v predstihu, neb OB je vcelku konzervativni sport a zmeny se zde tak zavadeji pomaleji).
>>
>>MCR ve sprintu 2010 porada pristi rok Zlin a to sice jiz v kvetnu.
>>
>>Co ma tohle za nasledek ?
>>O startujicich se rozhodlo jiz letos, posunout se v rankingu jen za brezen a duben bude dost narocne, uz s tim ohledem, ze sprintovych zavodu neni dostatek.
>>
>>Abychom umoznili start opravdu kazdemu, kdo se na zavod zodpovedne pripravi, navrhoval bych vytvoreni pro pristi sezonu PRODEJNYCH DIVOKYCH KARET.
>>
>>Fungovaly by nasledovne - na MCR by byly vypsany 1-2 mista nad ramec nominace z rankingu a jinych standardnich nominaci a bezci by meli moznost si toto misto zamluvit po zaplaceni zalohy napr. 1000-1500 Kc (tato suma mi prijde vcelku dobra, clovek nemusi prodavat barak, aby mohl startovat, zaroven ale pripadny neuspech - viz dale - jiz finance pociti).
>>
>>Tato zaloha by se zavodnikum vracela jen v pripade, ze by skoncil do 10. mista v mistrovskem zavode, propadene penize by se rozdelili vitezum.
>>
>>Pokud by byl zajem vetsi nez pocet mist, probehlo by druhe kolo vyberu - mista by byla nabidnuta tem, kdo nabidnou nejvic (=nejvice si do mistrovskeho zavodu veri), at jiz ve verejne drazbe ci v obalkovem systemu.
>>
>>Nyni dostanu klasickou odpoved - je to mozna zajimave, ale administrativne narocne. Zde muze soutezni komise predelegovat svoji funkci v tomto pripade na me - rad se toho ujmu.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)