Re: MČR štafet a klubů, SJC


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: KLádin , posláno: 7.10.2009 18:24:40, z adresy: 88.146.65.152

>Od začátku roku sleduji oficiální hodnocení závodů ČSOB a docela se bavím :-). Vzhledem k tomu, že hodnotitelé se skládají z velké části z R1 je až neuvěřitelné, jaké výplody dokážou ve svém hodnocení občas vymyslet.
>
>...chci upozornit na jednu zásadní věc – anonymní hodnocení závodů je úplně na prd...
>

V těchto bodech s tebou souhlasím, a můžete se kouknout jak to máme u MTBO, kde jsou navíc i další "pomocná kritéria" hodnocení.

Kuriozní mi přišlo například hodnocení sprintu: v Kutné hoře si někdo stěžoval na primitivní tratě a v Liberci zase na příliš náročné...


>Proto jsem napjatě očekával smršť kritiky a nevybíravého hodnocení našeho MČR štafet a klubů podpořenou všeobecně zažitým závistivým klišé z dob normalizace a 90. let minulého století, že SJC prostě neumí uspořádát závody bez průseru – a i kdyby ano, tak nějaký průser si stejně každý remcal najde.
>
>

Tady si myslím, že jsi trochu vedle. Přečetl jsem si hodnocení všech závodů a nepřišel mi nějaký zásadní rozdíl v hodnocení vašich a ostatních závodů. Důkazem budiš známka, která je z podzimních závodů skoro nejlepší, lepší májí jen nedělní štafety v Liberci.
Pro mě osobně to znamená, že máte průměrnou známku za průměrné závody, rozuměj tomu tak, že to byly pěkný závody s několika chybama o kterých se většinou píše i v tom hodnocení.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)