Re: Re: začátek seriózní práce


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: MmM , posláno: 23.4.2009 20:40:05, z adresy: 195.24.77.134

apriori se ničemu nebráním, ale programovat neumím vůbec, čili na to budou lepší. U této soutěže by to určitě stálo za to - propojí zkomírající oblastní i národní závody do kolektivní soutěže.

Ale se Sosnou zmiňujete zajímavou věc a tím je sociologický fenomén, který je pro OB mezi sporty dosti unikátní, a sice pořádání (pořádáním myslím pořádání se vším všudy, tedy sháněním povolení, stavba tratí, organizace práce apod.) závodů čím dál mladšími ročníky.

Pomalu mám pocit, že zde za chvíli bude v dospělých tak 20 cíleně trénujících závodníků a zbytek budou pořadatelé, co si pak zbytek sezóny v klidu nějak odběhne.

Vše nasvědčuje tomu, že zde v oddílech chybí funkcionářské kádry ve věku 35+, které by nyní měli pomalu končit sportovní kariéru a začínat tu funkcionářskou a bafuňářskou.

Tyto chybějící pořádající kádry pak přispívají k tomu, že spousta závodníků končí se závodní činností o dost dříve než bych řekl, že je normální, dejme tomu kolem 25.

A to je škoda.



>Jsou oblasti, kde nutno bafik i kdyz ne vek na bafik. A napsat skript, co pocita vyse uvedenou zalezitost je otazka jednoho hnusnyho odpoledne - treba dneska. To nemusis byt bafik, staci byt zavodnik, co vypusti jeden trenink.
>
>>- ty být bafík, já být závodník
>>- ty bafík, ty počítat
>>- já bafík, já počítat
>>- já věk na bafík, já bafík
>>
>>ranking = věc veřejná
>>
>>
>>
>>
>>>Když si Sosna může počítat na základě výsledků rankingu stažených z internetu rankoholika, i ty si můžeš začít počítat takovou soutěž, jako je týmový ranking. Proč nedokážeš soutěžní komisi sám, jak je tvůj nápad zajímavý. A můžeš ho spočítat pro oddíly (ty jsou pevně stanovené podle registrace) cvičně třeba teď 10 let dozadu, data k dispozici jsou.
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)