Re: Re: Re: Startovka MCR DT


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Radim , posláno: 23.4.2009 11:54:49, z adresy: 82.113.59.170

Ano, pro výpočet bodů bude použit zcela nový koeficient 1,86. Ale asi nebude co počítat, když bude závod zrušen už před samotným konáním :-))))
R.


>Dost zásadní chyba je i v rozpisu. Soutěžní komise v listopadu snížila koeficient MČR DT na úroveň závodů pro losery (finále D na middlu má taky 1,03), ale v rozpisu je 1,08. Soutěžní komise rozpis schválila s koeficientem 1,08. Předpokládám, že pro výpočet bodů se použije novější právní úprava, která je pro pachatele příznivější (§ 40 odst. 5 Listiny).
>
>>Startovku jsem sice nevidel, ale zcela jiste ji neschvaluje soutezni komise (ta schvaluje jen rozpis). Za losovani a pripravu startovek je odpovedny hlavni rozhodci zavodu (Pravidla 5.3.).
>>
>>Blato tedy hazej prosim jinym smerem. O tom, zda-li jde podat protest proti zavodu (nedodrzeni Pravidel) jeste pred jeho konanim jsem zatim neuvazoval:-))
>>
>>Rysak
>>
>>>Obavam se, ze startovka na MCR DT neodpovida platnym Pravidlum OB. Ta rikaji:
>>>"10.2 Pri intervalovém startu musí být startovní poradí v jednotlivých kategoriích (podkategoriích) losováno
>>>náhodne
, musí však být zajišteno, aby dva závodníci z téhož klubu nestartovali bezprosteedne po sobe(pokud je to matematicky možné)."
>>>
>>>Stejne tak Soutezni rad:
>>>"3.5 Startovní pořadí v jednotlivých kategoriích na M ČR na dlouhé trati se určuje losováním."
>>>
>>>Pokud se clovek podiva na startovky, tak je jasne, ze s nahodnym losovanim to nema co delat. Ve vsech mistrovskych kategoriich je poradi "nalosovano" podle vykonnosti ci nejakeho zebricku (napr. dospeli temer dokonale odpovidaji opacnemu poradi v rankingu)...
>>>
>>>Zajimalo by me, jak Soutezni komise muze podobnou startovku schvalit.
>>>
>>>Bestik
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)