Re: Re: Re: nové fórum od JJ


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jihocech , posláno: 18.1.2009 23:01:38, z adresy: 90.176.34.47

Srovnani JJ - Marx me v nevesele dobe zkouskoveho obdobi nebyvale pobavilo. Jesteze nam OB reformuje JJ a ne Marx - to by nas cekalo asi zruseni vsech podkategorii, nemluve o tridach rozhodcich...:)))

>nevím přesně, co znamená "fungovalo před JJ" (pokud myslíš to, že se každý zajímá a vyjadřuje k bulvárním tématům, do kterých mu nic není, pak jo), ale jo, přispívat sem nebudu, neb to zde není vhodné na dlouhodobější diskuze, tak jak jsem zamýšlel. To, že jsou změny nutné, je myslím zřejmé (dynamiku celé společnosti se pokusil jako první popsat Karel Marx, dynamiku OB společnosti jsem se pokusil popsat já).
>
>
>
>
>>Doufám, že tím naznačuješ, že se BEN opět vrací do starých kolejí, jako to tu fungovalo před JJ.
>>
>>
>>>na stránce "orientak.forumzdarma.cz" jsem založil nové fórum o soutěžích v OB. Na BEN se dlouhodobější diskuze o OB nehodí, neb zde nejde poznat, co k čemu patří apod. Tak snad to na novém fóru bude lepší, i když o soutěže se příliš lidí nezajímá, čili pravděpodobně půjde o záležitost pro pár fajnšmekrů (v krajním případě budu diskutovat sám, už jsem si k tomu účelu vytvořil 2 účty).
>>>
>>>Je nutné se zaregistrovat, aby nedocházelo k anonymům.
>>>Prozatím jsem fórum částečně vyplnil svoji tvorbou, postupně toho bude více a více.
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>>BEN byl preveden na samostatnou domenu bestik.cz, ktera se naleza na hostingu mimo server orienteering.cz. S tim posledni dobou rostly problemy a taktez mi nevyhovoval zpusob administrace.
>>>>
>>>>Pokud ma nejaka firma zajem o zobrazeni rozumne reklamy (za castku na pokryti provoznich nakladu nebo jejich casti), necht se mi ozve na email. Parametry navstevnosti BENu za rok 2008: 114 tis. navstev (29 tis. unikatnich), 657 tis. zhlednutych stranek (vse dolozitelne dle mereni Google Analytics). Stranky navstevuji primarne orientacni bezci.
>>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)