Re: Re: Re: Vysocina


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Kuba z VjČ , posláno: 23.12.2008 9:53:15, z adresy: 88.103.248.27

Ano, tohle je skutečně problém. Příčin může být několik, málá snaha něco zkusit, omezená časová kapacita pořadatele, rozhodnutí, která oblast má ustoupit první... U nás v oddíle to pak může být i špatná zkušenost - závodníci z "cizí" jihočeské oblasti více reptají než závodníci západočeské oblasti.

>to jsem ale klikar, umim si fakt dobre vybrat a jeste pritom jakz takz dobehnout :-).
>V tom pripade bych ale resil neco jineho: proc nejlepsi borci z oblasti nebo ti dalsi borci z jinych oblasti jezdi jen na nektere zavody? Ja jsem se o tehle veci s nekterymi lidmi bavil uz pred nejakou dobou a muj nazor na to je, ze to je castecne spatne promysleny kalendar techto "slabsich" oblasti. Melo by byt potreba vic premyslet pri jeho sestavovani - at uz prave tim spojovanim se sousednimi oblastmi, nebo voleni odlisnych dnu od tech oblasti, aby treba nekteri borci mohli dorazit (napr. vychodoceska a brnenska v sobotu, Vysocina v nedeli, aby nekteri z tech borcu mohli prijet druhy den, podle me docela zajimave jsou dny v tydnu, kdy jsou nejake statni svatky, zatim myslim relativne malo vyuzivane...).
>Treba ty dva - velmi pekne - VJC sprinty v Tabore, kterych jsem se ucastnil, byly taky malo propagovane a pri promyslenejsi organizaci a propagaci to mohlo byt soutezne jeste mnohem lepsi (treba spojeni s Prahou, ktera by tam - kdyby nemela svoje zavody - urcite rada dojela...).
>Brecet, ze mam slabou oblast, je jedna vec, resit, proc to tak je, druha...




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)