Re: Re: Re: Re: Proč si myslím, že současné MČR klasika je dobrý systém?


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Kuba z VjČ , posláno: 21.12.2008 18:29:02, z adresy: 88.103.248.27

Jdi už s tím svým soutěžním nihilismem někam. Znám poměrně dost běžců a až na pár výjimek, které může spočítat i dřevorubec pracující na cirkulárce na svých zbylých prstech, nikdo soutěžní nihilista, jak ho definuješ, není. Příště si takovéhle řeči odpusť!!!

>"Ano, jde mi o to, jestli jsem 170. nebo 190." - tak Ti gratuluju, právě jsi se asi vyléčil ze soutěžního nihilismu (ale raději ještě počkáme po Vánocích, ono se to dost často vrací).
>
>"Kdybys mel nabidku jet na rok do Finska, reknes: ne, sorry, nepojedu, ja bych vypadl z prvni tricitky v ranku?"
>- jo, správně bych měl odmítnout, v jiných sportech taky nemohu vynechat sezónu a hned se vrátit do nejvyssi souteze (zde to může vypadat jako protiklad k tomu, co jsem celou dobu prosazoval, tedy rychlejší postup z nuly v soutěžích,, ale myslím to tak, že buď mají být soutěže víc uzavřené (a soutěž pak bude podobná NHL, dlouhodobá soutěž - ranking, ze které se bojuje o Stanley Cup - jednotlivá MČR), nebo víc otevřené (dlouhodobá soutěž je pro zájemce, MČR je otevřené).
>
>ohledně porovnávání výsledků - už jsem to zde zmiňoval, pokud byl zamýšlen jako možnost porovnávat 2 závody 2 závodníků, co neproběhly současně, pak dle mě nefunguje dobře, jelikož příliš (20%) závisí na tom, kdo na závod dojel kromě mě.
>
>
>>Promin, ale tenhle navrh kulha na obe nohy, kdyby mel tri, tak na vsechny.
>>"..pak bych očekával i reakci ze strany běžců a snahu si své místo držet.."
>>Kdybys mel nabidku jet na rok do Finska, reknes: ne, sorry, nepojedu, ja bych vypadl z prvni tricitky v ranku? Tim se dostavas do sporu se svou definici sportu..:)
>>
>>"nemyslím si, že by 40. v rankingu byl o tolik horší než reprezentant "nesprinter""
>>je pomerne odvazny tvrzeni, ja mam cesky reprose v ucte, tohle bych bez radnych dukazu nepsal ani na BEN.
>>
>>A k prestizi rankingu, ta je doplnovana prece tim, ze se kazdej blbec po tretim pivu s nekym vsadi, to je jeho krasa, ze se muzes srovnavat s kde kym po cele republice (vcetne Bulharska:). Ano, jde mi o to, jestli jsem 170. nebo 190., ackoli jsem soutezni nihilista, luza i chatra.
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)