Re: Re: většina souhlasí ???


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: JK , posláno: 19.12.2008 10:33:43, z adresy: 90.183.19.50

>Ještě někdo se mnou nesouhlasí v tom, že pokud běžec běhá slabší oblast, je rankingově znevýhodněn (má méně závodů, které by se mu potenciálně mohli někam hodit) ?

Souhlasím, že je rankingově znevýhodněn. Ale nikdo mu nebrání jezdit jinam. Pokud bys chtěl napsat, že to finančně neutáhneš, tak Ti na to řeknu - každá zábava něco stojí. A pokud Tvoje ego potřebuje, abys běžel MČR, musíš tomu tak jako tak něco obětovat.

Tak mě napadá - pokud toužíš tolik po zrovnoprávnění, neměla by se osobnost Tvého formátu spokojit s bojem na poli OB. Vyber si nějakej důležitější obor a pokus se vytvořit pro všechny srovnatelné podmínky.

>Ještě někdo se mnou nesouhlasí, že pokud někdo má např. náročnou práci, školu a neOB rodinu, pak těch 10 závodů pro něj může být příliš ?

Souhlasím. Ale tu práci, školu atd. si zvolil sám. Něco za něco... Teď kvůli němu nebudeme předělávat SYSTÉM. Ať si to ten JEDINEC zařídí sám. Myslím, že od té doby, kdy jsi zvedl prapor odporu vůči současnému systému, už většina orienťácké veřejnosti o Tvé snaze ví. Zatím to ale vůbec nevypadá tak, že by ti jedinci, kterým systém nevyhovuje, tvořili VĚTŠINU...



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)