Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MČR ve sprintu - drobná úprava pravidel startu, která nikomu neuškodí, ale všem pomůže


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jiří Jansa , posláno: 18.12.2008 18:13:12, z adresy: 195.113.47.166

jistotu beru v tom, že jsou běžci línější, čili je asi už tolik nebaví závodit, čili je asi něco špatně se soutěžemi. Zatímco se hokejista v krajském přeboru popere o každý bodík (a můj kamarád se jednou dokonce porval ve fotbalový kolejní lize kvůli špatně udělenýmu autu), OB běžec nemá zač bojovat, neb zdejší soutěž nefunguje správně.

>Přesto jsi ale neodpověděl na otázku skrytou v mém příspěvku. Napíšu ji tedy jasněni: Kde bereš tu jistotu, že s tebou souhlasí většina orienťáků???
>
>>od pivní sklenice je to pěkné (já jsem proti svým návrhům asi po 3 pivech a 3 panácích, po 5 pivech a 4 panácích po 2členných štafetách ani neštěknu a navrhuji jen 6 členné)
>>
>>Ale už jsem to sem psal, úroveň běžců klesá, počet kvalitních běžců (stejně jako kvalitních intelektuálů ve společnosti) klesá a já jsem navrhoval změny, jelikož jsme jako jeden z faktorů viděl nezáživné soutěže, ve kterých není stanoveno, kdy se má závodit
>>
>>
>>Osobně jsem rád, že se zde zvedl takový odpor, ale
>>
>>>Počkej, to je docela dobrá námitka. Párkrát jsem ti již vytíkal, že píšeš, souhlasí se mnou většina orienťáků - a pokud tím nemyslíš většina té hrstky, které jsem se ptal v hospodě, tak by bylo dobré tohle nějak trochu rozvinout a prokázat. Co já tak koukám - rozhodně nedělám žádný průzkum a spíš se ptám v té hospodě, tak téměř všichni z té hrstky, jsou proti tvým návrhům.
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)