Re: Re: Zdroj Silva


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Boran , posláno: 18.11.2008 23:29:47, z adresy: 89.24.68.170

A jak jsi změřil, že na výstupu zdroje není žádné napětí ? K tomu se používá Voltmetr. Pokud tam nic nejde, je závada na zdroji a baterku nabijes pomoci jineho zdroje. Ale z me zkusenosti z vyroby celovek ti odesel jeden clanek na baterce a pri nabijeni ti praskla tepelna pojistka na sekundaru trafa. Chce to cele promerit a pak se uvidi. Jako laik muzes zavadu odhalit pomoci dalsi sady svetla krizovou metodou co a jak bude ci nebude fungovat. Pokud bys mel zajem o opravu, mam jeste zbytek dilu nez jsem ukoncil sve kutilstvi v teto oblasti. Kdyz tak se ozvi.


>I já mám občas tenhle problém. Řešim to tak, že baterku na pár sekund připojím na normální (starou) nabíječku, tím ji jakoby nakopnu, pak přepojím na novou, a pak už to krásně nabíjí.
>
>
>>Skol, chci se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost s tím, že nejde nabít zdroj ke světlu Silva? Při "nabíjení" svítí na nabíječce oranžové světlo (nejde žádné napětí) a ani po půl dni se to nechytne. Vím, že když se tohle stane u klasického olověného akumulátoru, stačí to připojit na přímý zdroj a ono to ožije, ale u tohohle si nejsem jist.
>>Dík za rady
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)