Re: Re: Re: Přátelská rada


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 6.11.2008 18:48:31, z adresy: 195.113.59.254

množstvím příspěvků jsem chtěl docílit, aby se rozdmýchaly vášně, vypralo špinavé prádlo a přišlo se tak vlastně, jak se má v soutěžích zápolit.
Dopadlo to jen tak, že zde každý řeší moji grafomanii, to se ani trochu nezmůžete na to, jak současné soutěže vylepšit ?


>jen dodám:
>
>- mě osobně přijde, že úroveň zápolení rok od roku klesá (usuzuju tak z vyhrazeného času na trénink, který mi zabralo se dostat na výkonost do elity)
>- zkusil jsem s tím něco udělat (vymyslet zábavnější soutěže, ve kterých o něco půjde (odtud moje snaha o soutěž všeho, průchodnost v rámci E,A,B), pohyby v rankingu, zvýšit prestižnost MČR atd.
>
>- za to se mi dostalo jen posměchu
>
>
>>díky za přátelskou radu, já osobně jsem již několikrát diskutovat skončil, ale pak mě vždy něco probudilo z letargie.
>>
>>O seriózní diskuzi jsem se pokusil na začátku, v klidu jsem prezentoval své nápady, četl si komentáře k nim, nabízel argumenty pro a proti. To, že jsem toho vymyslel vcelku dost, mi přišlo pozitivní, nikdo zde více věcí nenabízel, proto jsem psal a psal.
>>
>>Pak se ale diskuze stočila od mých návrhů ke mně osobně. Soutěžní lůza tím začla napadat mě a celé soutěžení v orientačním běhu (přece když je nějaká soutěž nespravedlivá, tak je normální, že bude učiněn pokus ji změnit, místo místního plivání stačilo prezentovat své návrhy). Moje holubičí povaha byla zvyklá na ledasco, ale tohle bylo moc. Autoři tím vědomě snižovali hodnotu soutěžení a posmívali se zástupu trénujících v jejich snaze. Při představě těch smutných očí čtoucích si zdejší skřeky mě začly téct slzy a probudila se hrdost. Vzkazuju: "běžte se s vašimi nic neřešícími a druhé napadajícími příspěvky vysrat"
>>
>>Tím pro mě zde (v klidu jsem si mejloval se členy soutěžní komise) seriózní diskuze o soutěžích skončila. Původně jsem ještě chtěl vydat pár metodických článků (reprezentatem za 20 minut denně,,, proč je sprint nejvíce férová soutěž), ale poděkujte jim, je útrum. Členové soutěžní komise teď usilovně přemýšlí,jak soutěže zatraktivnit, abychom se příští sezónu mohli opět v klidu utkávat.
>>
>>
>>
>>
>>>Jirko, sneseš přátelskou radu?
>>>Dej si na týden bobříka nepsaní, a během toho si stanov problém, důkladně ho zanalyzuj, navrhni řešení a teprve potom to celé sem hoď.
>>>Víš, já do určité míry obdivuju Tvůj zápal pro věc, a rozhodně se taky nedá říct, že v některých (!!!) věcech jsi úplně mimo. Ale nepřehledná a chaotická forma, kterou jsi tady zvolil k prezentaci svých názorů je teda neuvěřitelná, a hlavně nesmyslně škodí tomu smysluplnému, co Tě při Tvých procházkách ulicemi napadne.
>>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)