co mi ještě není jasné


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 2.11.2008 20:56:42, z adresy: 62.240.183.85

já ještě stále vím, že si plně nerozumíme. Čili:

já nemám nic proti každotýdennímu závodění (vyjma toho, že leze do peněz), ale když už to má být, tak ať to je v soutěži, co je co nejvíce fér a do detailů propracovaná, s různými žebříčky. Pak by soutěž ranking byla jakoby hlavní soutěží, ten na 134. místě je 134. nejlepší orientační běžec. To současný agregát v podobě 10 závodů není, je příliš jednoduchý, závisí na náhodě, je neaktuální, dá se nasbírat za krátkou dobu.

obecně soutěže vůbec nedávají smysl, viz můj příspěvek, kdo je 14. nejlepším běžcem v OB v ČR. Je příliš závodů, který se někam počítají (já třeba nechápu, proč se za MČR a kvalifikace na ně dostávají body do rankingu, běh zde snad má být výsledkem snažení, ne jedním ze způsobů, jak přijít k lepším bodům), všechno se ztrácí za tím, že jde o body, ne o samostatný jednotlivý závod. E,A žebříček nedává smysl rovněž, bojuje se zde o body do rankingu nebo o body do českýho poháru nebo o vítězství v jednotlivým závodě ? Rankingové body si vybíhám proto, abych mohl běžet na nejlepších závodech, nebo nejlepší závody běžím proto, abych si vyběhl rankingové body.

Jsem v tom zcela ztracen a nejlepší soutěž mi tak přijde Liga Vysočiny a štafety, kde mám body za umístění a klid v duši.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)