neb


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: JJ , posláno: 1.11.2008 15:58:28, z adresy: 62.240.183.85

právě jsem se vrátil ze závodů, kde se mi dostalo celkem pozitivního ohlasu na moji kampaň za alespoň nějaké změny v rankingu (zaslechl jsem, že systém A a B žebříčků byl lepší než tenhle, že produkování více rankingů by bylo fajn, že některé mé příspěvky jsou fakt mimo), jen prý mám změnit taktiku a na některé věci vůbec nereagovat.

Takže to zkusím takhle:
"Kdo je 14. nejlepší běžec v OB za sezónu 2008 ?"
Je to 14. v rankingu ?
či 14. v Českém poháru
či 14. v součtu bodů z medailí z MČR
či 14. na MČR na klasice
či to je někdo úplně jiný

já prostě nevím, v jaké soutěži má člověk soutěžit, která je které nadřazená a která je jen doplňková atd. atd. Kdy vůbec se mám snažit a kdy si jen dojet pro klobásu ?
Tím bychom se zpětně dostali k tomu, jak by soutěže mohly vypadat. Můj návrh číslo 1 by byl, že soutěží všeho je ranking (s více závody, zároveň by běžci na oblastňácích na jaře bojovali o možnost startu v co nejlepší kategorii na Áčkách, aby získali body), návrh číslo 2 by byl, že nejdůležitější je síť mistrovství (a k nim by tedy měly existovat nominační závody). Návrh číslo 3 je, že to je Český pohár (ale pak zase by se vždy na začátku sezóny měly rozdat karty, kdo co poběží, či by se to naopak mohlo udělat systémem ligy s postupem a sestupem)
Návrh číslo 4 je, že to je MČR na klasice, jediná opravdová disciplína.
Tak fakt nevím,...




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)