Re: Re: Re: Re: to JJ II


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jiri Jansa , posláno: 30.10.2008 23:29:13, z adresy: 78.128.168.239

hlavní výhodou závodů v OB je neskutečná variabilita v terénu, délce apod. Tento moment se ale použitím agregovaného rankingu ztrácí, což je škoda. Je něco špatného si to myslet a snažit se o změnu (mně osobně by opravdu zajímalo, jak dobrej jsem na krátkých tratích, na dlouhých, za poslední měsíc, za poslední 3 měsíce atd. atd., ale v tom jsem zase asi sám)

>tak pod toto se klidne podepisu tez...presne o tomhle jsme se vcera bavili jeste s dalsim nejmenovanym clovekem :-), ze ty napady sypane z rukavu jsou naproste vareni z vody - pokud se nemylim, jedinou opravdovou analyzu za celou tu dobu tady provedl Kuba z VJC ( http://www.orienteering.cz/ben/detail.php?id=8091 ). (Pro rypaly - dal uz to neni reakce na VJC :-) ) Bohuzel z nejakych zahadnych duvodu zmizel z BENu obsahove pro me mnohem zajimavejsi navrh vypoctu rankingu, ktery by sis spis mel brat za vzor pro vymysleni uprav, jenz kdysi vypracoval David Hanslian (asi to bylo tady, ale ted to je, aspon u me, prazdne... http://www.orienteering.cz/ben/detail.php?id=1257 ).
>Proste mi prijde, ze ses rozhodl, ze musi byt zmena, protoze se tobe zda, ze system je spatny... Neptal ses nikoho na nazor (mozna par petistovkaru, kteri jedou na zavod jednou za pul roku), jen proste chrlis tisice napadu a cekas, ze se z nich lide, kteri jezdi na zavody kazdy vikend a kterym stavajici system docela vyhovuje (tim rozumej, ze vedi, ze nejake chybky se najdou, ale rozhodne to treba neni pocet zavodu), posadi na zadek...a to se "prekvapive" nedeje...




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)