Re: Re: Re: Re: to JJ


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 30.10.2008 12:30:24, z adresy: 195.113.59.236

a tím jsem skončil, jelikož již žádné další nápady nemám. Využitý čas můžete využít k tréninku na MČR ve sprintu (cca 20 minut denně má opravdu každý), které se doufám dle mých návrhů otevře každému

>to, že jsem většině lidí pro smích, to mi je vcelku jedno, jen hlupák se směje hlupákovi (poté bych doporučil se vysmát federacím v jiných zemích, které podobné systémy mají). Já osobně doufám, příští rok vyběhneme do pořádně vytuněné soutěže a tím jsem skončil.
>
>
>
>>Kdyz tak na to koukam, mozna jsem castecne jako ty - uz jsem si asi 10x slibil, ze na to uz reagovat nebudu, protoze to nema cenu a zbytecne tim marnim cas, ale zase tomu nakonec podlehnu :-). Jirko, bud jsi neuveritelne trpelivy flamer a provokater, nebo to vazne snad uz hranici s nejakou dusevni poruchou... Rozhodne existuje par orientaku, kteri reknou, ze jim Martin Janda leze na nervy, ale neznamsnad nikoho (a ze jsem za posledni mesic dva potkal slusnou bandu lidi...), kdo by kladne ohodnotil tvoje vystupovani a napady na BENu. Pravda, podporilo te tady asi 5 lidi (jo, a mimo zapis vis dokonce o dalsich, kteri by chteli snizovat pocet zavodu :-) ), na druhe strane barikady jsou ale (aspon myslim :-) ) desitky tech opravdovych orietnaku, ktere tady vlastne svymi poslednimi prispevky docela drsne kritizujes, kterym nevadi behat na tve pomery hodne zavodu, myslim i docela solidne a predstav si, dokonce je ten ranking ve stavajici podobe i docela bavi :-) a zapal maji obrovsky. Asi taky nema cenu porovnavat, kdo udela zavody pro ostatni - nekdo, kdo tomuto sportu obetovava kazdy vikend a spoustu dnu v tydnu, nebo nekdo, kdo chce bezet 3 zavody a 3 mistrovstvi k tomu... (ja se priznavam k poradatelskemu flakacstvi, nepisu to o sobe). Spousta lidi se ti tady snazila primo nebo neprimo rict, at uz to zabalis, protoze jsi opravdu velkemu mnozstvi lidi pro smich (to snad abych i litoval, ze jsem nejel kaprim vlakem :-) ), tebe to spis ale evidentne nakopava k vyssim vykonum... Uz to proste zabal!
>>A jeste se vratim k "jednoduchosti", ktera se ti nepozdavala nekdy minule - podivej se na bajkerske stranky, kde se objevil navrh, aby se od pocitani procentualnich bodu do zebricku vratilo zpet k bodovani za umisteni (coz by byl podle me opravdu krok zpet...). Spousta lidi (i docela dobrych) presne nevi, jak se pocita ranking, spocitat si alespon priblizne body rovnou po zavode na shromazdisti dokaze malokdo... Delat z toho jeste vetsi gulas je totalni blbost.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)