Re: shrnutí mých příspěvků


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Starouš , posláno: 29.10.2008 16:13:37, z adresy: 85.160.74.228

To máš asi chmurné představy. Tady si nikdo nemyslí, že bys byl výstřední blázen. No vážně.

>Já bych uvedl takové shrnutí mých příspěvků, aby ze zdejší diskuze nevyplynulo, že jsem výstřední blázen.
>
>3 měsíční ranking
>- osobně mě velmi baví závodit (zde mě můžete napsat, že jsem pošetilec, ale já jsem za toto "passion for competition" rád) (navíc v OB je každý jiný (ať již terénem, vzdáleností apod.)), ovšem současný systém je dle mě přiliš statický. Ve většině závodů tak zcela vůbec nerozhoduje zda jsem běžel o 5 minut lépe či hůře, spíše rozhoduje, zda jsem na závod dojel či nikoli. To společně s důležitostí, kdo startuje v závodě, a tím spočítaným koeficientem, činí ze systému statickou loterii.
>Proto jsem se pokusil tento systém zlepšit, ať již zkrácením doby, za kterou se výsledky berou, či vyrovnáním koeficentů závodů (fiktivní běžci, důležitost umístění)atd., zesložitěním nasazování do závodů E a A apod. Zde jste mě rozcupovali, náklady na takový systém by byly asi příliš nákladné.
>
>otevřenost MČR
>osobně si myslím, že každý má v každé sezóně právo se nominovat na MČR v jakékoli disciplíně bez nutnosti nějak zvlášť soutěžit v rankingu. To v současném systému nefunguje, proto bych se klonil k vzniku či rozšíření licence (viz vlákno rozšírení licence), která tento problém řeší. Společně s oblastními mistrovstvími má pak každý se právo nominovat, aniž by bylo nutné udělovat divoké karty.
>
>rankingová soutěž
>po vzniku licence, kterou zmiňuji, bych se pak klonil ke vzniku rankingu s větším počtem závodů (např. 15-20), který se právě nedá oběhat za 2 víkendy a byl by tak opravdovou dlouhodobou soutěží. Může být vyvěšován klidně jen na konci sezóny, ale myslím, že právě množství závodů v rozličných terénech dělá OB dosti special a zasloužilo by si vlastní soutěž.
>
>zrušení divokých karet na MČR
>Po tomto bych se klonil ke zrušení divokých karet na MČR (na dlouhou a noční potřeba nejsou, stejně to tolik lidí neběží, zde vůbec nechápu omezení rankingem, neviděl bych problém, kdyby tam jel někdo, kdo by to běžel 4 hodiny, prostě se pořadatel sebere a ve stanovený čas závod ukončí), u klasiky, krátké a sprintu má nominace zcela záviset na tom, zda jsem se nominoval. V systému doplněném o novou licenci ať již v jakékoli podobě tato možnost nebude sebrána nikomu.
>
>tak jsem se sem již poněkolikáté vybrečel, teď ale cítím, že moje dílo je kompletní, většinu z vás jsem alespoň načal v tom, že nějaké změny v systému jsou nutné




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)