Re: Re: Běháte s GPS kou ?


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Bestik , posláno: 27.10.2008 12:15:54, z adresy: 78.102.254.71

Pouzivam stejne hodinky jako Jirka (Garmin Forerunner 405). Celkem zajimava kombinace s hrudnim pasem (zaznam tepu). Jedine co je nepouzitelne je zaznam vysky (nema barometricky vyskomer, ale spoleha se na gps, coz v lese pro zaznam pozice az tak nevadi, ale s vyskou je to zoufale).

Jirkova poznamka o MS nebyla o pasivnich GPS na zadech, ale o tom, ze Mats Troeng s hodinkami GARMIN bezel kvalifikaci klasiky, viz. jeho zaznam. Jak moc to vyhovuje nebo odporuje pravidlum IOF si netroufam tvrdit. Jedine, co vidim na hodinkach zneuzitelne v OB je to, ze ukazuji odbehlou vzdalenost, tzn. teoreticky by mohl nekdo odhadovat vzdalenost podle hodinek (vim, ze mam kontrolu 400m nekde v cistem lese, mrknu na krizovatce a gps mi 400m presne ukaze).

Nektere zaznamy z gps jsou celkem zajimave, viz. napr. jeden MSK
oblastak.

Myslim, ze v budoucnosti bude takovych zarizeni cim dal tim vice, ale pro regulernost OB stejne nemaji moc vyznamu, protoze i kdybych mel s sebou gps se super mapou, tak v realu nez bych si to prevedl do realne mapy, tak ztratim vic, nez kdyz se budu hledat sam. :-D



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)