Re: Re: OMLUVA


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jiří Jansa , posláno: 26.10.2008 8:42:37, z adresy: 62.240.183.85

"tak aby si před sezónou na jaře požádal o R licenci (doplněnou například časem na 5km na dráze)" a zde ještě doplním, že by soutěžní komise mohla stanovit pravidlo, že před sezónou udělí R licenci všem běžcům, co mají čas na 5km třeba někde kolem 16:30-16:45. Tím se zabrání nejistotě, zda dotyčný R licenci na celou sezónu dostane

>a ještě bych rád dodal apel na někoho, kdo se v současné době pohybuje v rankingovém suterénu, ale přes zimu se chystá natočit, aby provětral ztuhlé vody české elity, tak aby si před sezónou na jaře požádal o R licenci (doplněnou například časem na 5km na dráze), jelikož ta řeší případné finanční či časové problémy se získáváním bodů.
>
>
>
>>Tímhle bych se moc rád omluvil za cirkus, který jsem zde posledních 14 dní prováděl. Důvodem bylo, jak už to bývá, nedostatek informací, což je zcela moje chyba, měl jsem se zajímat dříve.
>>
>>Čili tímto se omlouvám Kubovi z Vjč, Jihočechovi, Voitoiovi, Jakubovi Weinerovi, ZLH7001
>>za slova, která jsem při odpovědích na ně použil (zde jsem se inspiroval kritikem Rejžkem, který podobný slovník v debatách s veřejností velmi často používá). Moje slova nejde vzít zpátky, ale upřímně mě mrzí. Doufám, že přijmou omluvu a například pozvání na občerstvení na závodech.
>>
>>Ač ranking spravedlivý není, po delší diskuzi jsem zjistil, že to není žádný problém, díky existenci licencí tím jde proplout. Možná to trochu pobaví, ale nyní bych se klonil k započítávání více závodů do rankingu než je 10. Ale do kampaně na toto téma se již pouštět nebudu.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)