Re: diskuze na BENu a souteze v CR


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiri jansa , posláno: 22.10.2008 11:57:11, z adresy: 78.128.168.239

Spolecneho ma s tim napriklad to, ze navrhy, za ktere jsem zde peskovan, nekde jinde zcela v klidu funguji (coz mi trochu cini zadostiuceni, jelikoz jsem o tom nevedel).
Obecne, mne neskutecne bavi zavodit, ale tak nudne a nespravedlive souteze, jako jsou v OB, jsem jeste nezazil (a to jsem predstav si delal i sachy, kde napriklad vypocitani ELO koeficientu nebude sranda). Tak se snazim vymyslet nejaka zlepseni:

- kdyz se nekomu povedou 2 (3,4) zavody, aby automaticky nekam poskocil (a media se budou moci pretrhnout, aby o tom informovali)

- vice rozvinout souteze na kratkych trati (middle, sprint), jsou to discipliny, na ktere je ochotno trenovat o dost vice lidi nez na klasiku, ktera se ve sve podstate do amaterskeho sportu nehodi

- vetsi soutezivost ve stafetach
- moznost soustredit se na par zavodu

atd. atd.

Prijde mi lepsi to psat sem, nez neustale sva zlepseni psat soutezni komisi. Zde se k tomu muze vyjadrit kazdy. Ale vadi mi, ze kdyz k tomu nekdo neco napise, tak je to vetsinou pouze NE, bez zmineni proc.

Tak navrhuju udelat tlustou caru za osobnimi invektivami (=odpoustim vam) a umoznit tak, aby tady zaznely nazory, jak ma soutezeni v OB v CR vypadat.

>mam pocit, ze uz tady nekomu samym nadseni pro upravy ranku a kvalifikace na MCR trochu 'preskocilo', absolutne nechapu co ma tento prispevek spolecneho s otazkou o dva prispevky vise ...




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)