Re: Re: Re: Re: Re: soutěže a MČR


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 13.10.2008 17:18:35, z adresy: 78.128.168.239

původně jsem chtěl psát něco osobnějšího, ale druhý příspěvek byl již konstruktivnější,tak to nechám.
V čem je prosím tě nominace podle 3 (4,5,6) závodů blbost ? Jediný problém vidím v tom, že snížením počtu započítaných závodů a zároveň nesnížení doby, za kterou je tento ranking brán, se může stát, že běžec odběhal závody před rokem na jaře, na podzim se díval na televizi, ale stejně to jeho pozici neovlivní. Proto bych se klonil k půlroční době rankingu, či k co nejvíce otevřeným mistrovstvím.

Je tak těžké pochopit, že i mezi OB běžci jsou lidi, co kvůli rodině, škole, práci, financím, se nechtějí utkávat každý týden na těch "správných" závodech, spíše preferují se udržovat trochu ve formě, odběhat si štafety a pak případně na MČR něco zaběhnout.

Nevím, v čem je současný systém jednodušší, než kdyby byly otevřeny co nejvíce kvalifikační závody.

Příběh s dámou, která chce vidět svého vyvoleného v televizi, jsem dal pro zasmání. Asi zklamu, ale je to zcela vymyšlený příběh. Jsem rád, že má tvorba celkově přispěla k dobré náladě ve vlaku. (zde bych doporučil skvělý dánský snímek Kdo je tady ředitel ?)

Ale dovedu si představit, že se někdo z 200. místa příští sezónu rozhodne, že sprinty budou letos jeho, nasadí parkrát za týden pětistovky, a pak zjistí, že mu to kvůli "rankingovém běsnění" je na nic.

Takže tak, já myslím, že lidi, co rozhodují o soutěžích, si svůj obrázek dělají, dobré nápady tady určitě byly.

"Psaní 30-ti elaborátů na toto téma je píčovina." nevím v čem je to blbost, své nápady podkládám argumenty, na změně mně osobně docela záleží (nemyslím si, že bych v tom byl sám)

Reakce na BENu ze sociologického a psychologického hlediska by byly určitě zajímavým příspěvkem do časopisu OB.



>Pardon, to souvětí se mi moc nepovedlo.
>Takže takhle:
>JJ se sice nedostal do televize a neviděl ho celý národ, ale přitom již dosáhl mnohem větší publicity, k čemuž stačilo se stát bezmála ikonou v lampiónové společnosti díky svému řešení rankingu a nominací na Benu. Takže tím již jistě dokázal napravit svůj nesplněný slib.
>
>Ranking se na Benu řešil již 1000x. Ale vždyť funguje dobře a přitom je jednoduchý. Každou chvíli někoho napadne, že ho dokáže vylepšit, ale skoro vždy za cenu zesložitění. Nominace podle 3 závodů je nejen blbost, ale zesložitění, když stačí na všechny věci použít jednoduchý, stávající ranking. Spravedlivé to bezpochyby je. Chci, aby nejen matfyzáci mohli vědět, kam a jak se nominují. Psaní 30-ti elaborátů na toto téma je píčovina.
>
>>Jo, tak ta myšlenka ti opravdu uniká. Abych to přiblížil, tak Kapří vlak je minimálně v Praze a Jižních Čechách již velmi známý pojem. Kromě lahváčů byl mimo jiné zdrojem velmi dobré zábavy i pokřik s tematikou JJ.
>>
>>Je na místě uznat, že JJ se sice nedostal do televize a neviděl ho celý národ, ale přitom již dosáhl mnohem větší publicity jen díky svému řešení rankingu a nominací na Benu, k čemuž stačilo se stát bezmála ikonou v lampiónové společnosti. Takže tím již jistě dokázal napravit svůj nesplněný slib.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)