Re: Re: Re: Re: Re: 2 členné štafety


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiri jansa , posláno: 24.9.2008 8:44:58, z adresy: 62.240.183.85

"že by se do už takhle nafouknutého kalendáře" - nebo místo nahrazení 3 členných mě ještě napadá následující kalendář - v SO dop. - 3 členné štafety, v SO odp. - 2 členné sprintové štafety ve městě , v Ne - 3 členné štafety. Sprint by se pak pak přesunul k Ačkovým závodům, běžel by se v So odp. a běželi by jen kategorie (16),18,20,21, aby to pořadatel zvládnul.

ale nerozumím tomu, kalendář závodů nesestavuji, místo v kalendáři ale dle mě existuje

>"že by se do už takhle nafouknutého kalendáře" - já navrhuji nahradit závod 3členných štafet závodem 2členných štafet (ne všechny, ale když může být 4členný, může být i 2členný, stejně by mohl být v českém poháru závod 5členných štafet, nebo 2 členné plus jeden úsek v noci (co jsem si četl stará čísla časopisu OB, nějaké pokusy tam byly, ale vždy dle mě bylo potřeba příliš běžců na jeden tým,aby to zanechalo trvalejší stopu, tento problém řeší právě to, že by jeden závodník běžel více úseků atd).
>
>"jako kdyby někdo na BENu vyzýval" - důvody jsem sepsal do OB magazínu, tak pokud se to bude redakci líbit, vyjde to i tištěně. Výhodou internetové diskuze je, že má možnost se vyjádřit každý a zpětná vazba je rychlejší
>
>
>>Pro mne za mne ať si kdo chce pořádá co chce, ale třeba při vícedenních jako zpestření. Nezdá se mi, že by se do už takhle nafouknutého kalendáře vešla ještě další soutěž ČSOB navíc.
>>A ještě - když někdo něco chce, třeba tu švédskou trojku, tak ať si jí taky domluví a uspořádá. Příklady táhnou. Jinak mi to přijde stejně nevhodné, jako kdyby někdo na BENu vyzýval, že by "někdo" měl zmapovat nějaký prostor třeba na Šumavě, nebo někde jinde, kam rád jezdí.
>>
>>>Hele, mladej, co ty se do toho s***? Orienťák se přece odjakživa chodí se zátěží v kanadách, v tříčlenných hlídkách na vojenské černobílé mapě 1:75000 - ale to těm mladejm sígrům z H50 není dobrý, voni musej běhat sami, a v teniskách... no fujtaksl tohleto :). Ne změnám!
>>>
>>>>Už zase? NP!
>>>>
>>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)