Re: Re: Re: rušení závodu a startovné


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Starouš , posláno: 15.9.2008 9:00:52, z adresy: 85.160.76.218

Já to chápu tak, že předáš podnět do 14 dnů, oni ho někam zašantročí a mají ještě pět a půl měsíce na to, aby ho našli a začali konat ;-)

>Ták trochu off-topic (za což se omlouvám):
>
>Zajímavé čtení, taková Pravidla - kapitola 25. Akorát článek 25.4:
>"... Podněty na disciplinární stíhání musí být předány disciplinární komisi do 14 dnů ode dne, kdy k disciplinárnímu přestupku došlo.")
>
>... v kombinaci s Disciplinárním řádem, (článek 2, odstavec 4):
>"Disciplinární řízení o disciplinárním přestupku lze zahájit pouze ve lhůtě 6 měsíců ode dne jeho spáchání, jinak disciplinární odpovědnost člena ČSOB za jeho spáchání zaniká."
>
>... IMHO znamená, že tento dokument vůbec neměl vzniknout. DR sice zahájila šetření v termínu (tj. do 6 měsíců), ale protože podání bylo učiněno dávno po termínu ("do 14 dnů"), vůbec se jím neměla zabývat.
>
>Pokud je to jinak, rád se nechám poučit. A jestli už se to tu řešilo, omlouvám se že to nevím ... zas až tak často sem nezabrousim.
>
>
>
>
>
>>Pravidla OB kapitola 25.
>>
>>>Rád bych se někoho erudovaného zeptal, co se stane, když se zpětně zruší závod. Má poté závodník právo (nemyslím morální) žádat o navracení startovného či dalších výloh ? Či tím, že závod proběhl, produkt jakoby spotřeboval, i když ne v kvalitě, jaká byla přislíbena ?!
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)