Re: Re: Re: Co tím stavitel z VRL myslel?


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Black Owl , posláno: 11.9.2008 9:18:42, z adresy: 85.160.78.108

V elitě byli nezakreslenou zdí poškozeni 4 závodníci, kteří zvolili postup po břehu Labe. Je trochu smůla, že to byli právě ti nejlepší. 3 z poškozených běželi na letošním MS štafetu.

Existuje tedy několik možných způsobů, co jury mohla provést s výsledky.

H21E
Ukončení závodu na kontrole 82 je sice prasárna, ale Olaf zde vedl už o 40 sekund, takže by bylo docela logické, aby vyhrál i podle oficiálních výsledků.

U dalších dvou kategorií by nebylo nutné ukončovat závod předčasně.
H21A
Poškození závodníci proběhli kontrolou 82 na 60. resp. 63. místě. Zde není nutné měnit nic, protože takový výsledek by se jim do Rankingu stejně nepočítal.

H20A
V této kategorii má divný čas jen jeden závodník. Kdyby dostal do žebříčku "průměr", třeba by to stačilo.


>No nevím, proč rušit i další kategorie (H20A a H21A), kde na inkriminovaném mezičase k žádnému ovlivnění celkových výsledků nedošlo (v H20A neztratil nikdo a v H21A 2 závodníci, kteří byli již před tím na 60. a 63. místě). Navíc v těchto 2 kategoriích se najde málokdo, kdo má nastudovaný kdejaký ISSOM! Takže potom stačí jen trochu přemýšlet a přizpůsobit se mapě...
>
>
>>elita byla zrušena a proč tedy nebyly zrušeny všechny kategorie, které měly stejný nebo podobný postup? U jedné kategorie to je zásadní problém a jiné nikoli???
>>Sprint se mi rovněž líbil.
>>A ještě jeden rekord pořadatel vytvořil... na jeden záchod co největší počet závodníků... proč nebyly k dispozici TOI ky? Když byl HITEC sprint ve Vidnavě, tak si pořadatel mobilní záchody zajistil.
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)