Re: Re: Re: Jednotny prihlasovaci system


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Petr Henych , posláno: 27.8.2008 8:53:35, z adresy: 85.207.218.61

Můj příspěvek o žádné VH nemluvil, šlo o vyjádření k myšlence zavést jednotný online přihlašovací systém.

>VH z toho klidně vynechte. Je totiž hezké, že se usnese, ale někdo to musí naprogramovat a někdo někde provozovat a ještě případně zjistěte, co to bude stát. Takže začněte odsud, myslím že pak najdete podporu i níž než u VH. Jen se usnést je naprosto bezzubé.
>
>Druhá věc je, proč pořadatel MČR preferuje "nestandardní systém" (není to poprvé a i na BENu se to už diskutovalo), když je tu neoficiální standard a zbytečně před závody prudí.
>
>A nakonec vnáším další problém. Stejně jako on-line přihláška na závody by mohla se systémem, ba nejlépe musela fungovat i on-line závodní registrace. Už jsem zkoušel jisté lidi oslovit (zatím ty, co nějaké svazové systémy už stvořili) a byl jsem s poukazem na jejich zapojení do různých MS u nás odmítnut. Ani po letošním MS nejsem úplný optimista, že někoho ukecám - je tam toho dost na programátorské ošetření vstupů, aby to bylo opravdu komfortní.
>
>Záměr může vyhlásit soutěžní komise nebo sekce OB, pravomoce na to má (takže když tak nikoliv VH ale už shromáždění sekce OB pověří), ale opravdu bych začal u toho zda se někdo přihlásí a nabídne podmínky.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)