Re: Závěrečné shrnutí


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Kála , posláno: 11.8.2008 20:35:39, z adresy: 89.176.51.17

My jsme chybu přiznali už na závodech a stavitelé se závodníkům omluvili.
2 závodníky jsme v nejstarší H kategorii vyhlásili a ocenili (taky na omluvu), přestože ani jeden z nich závod regulérně nedokončil - celkem byli 3, Jaroslav Křtěnský dokončil v pořádku.
Takže mi ten příspěvek přišel celkem zbytečný - co mě na něm ale naštvalo je to, že jsou mezi námi nejspíš orienťáci, kteří jsou srabi, co nedokážou říct na rovinu, že jsou s něčím nespokojeni a stěžují si "mamince" jak nějakej malej fracek - ti ať na naše závody radši ani nejezdí!
Jinak to, že si každou chvíli do SJC někdo píchne bereme jako kolorit českého OB, jsme nad věcí a žádnou velkou hlavu si z toho neděláme...a někdy se u toho i pobavíme :-)




>Tento můj příspěvek byl koncipován jako upozornění, že pořadatel v rozpise (a ve všech ostatních dokumentech) uvedl něco, co pak nebyla pravda.
>
>Přitom stačilo napsat soutěžní komisi, že se bude jednat o krátké trati a že se poběží v terénu Valečova, a SK by během týdne určitě v tomto terénu pro middle pětku povolila (zvláště, když jde o prázdninové závody).
>
>Chtěl jsem upozornit budoucí pořadatele vícedenních, že cesta k dohodě je schůdná (viz třeba letošní Silesia). Bohužel jičínští pořadatelé této možnosti nevyužili.
>
>Rozhodně jsem ani náznakem nenapadl kvalitu těchto závodů (a ani bych to neudělal, protože jsem na nich nebyl). A když si přečtu na webech, co vše je mi v souvislosti s tímto příspěvkem podsouváno, tak mi je dost smutno....
>
>Petr Klimpl




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)