Kdyz je facka argument


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jena , posláno: 9.12.2004 15:07:04, z adresy:

Tak jsem dostal vyzvani k pestnimu utkani. Pripadam si jako ted jako Puskin, kdyz ho na carovu obednavku vyzval k souboji zloduch Dantes. V nasich malych ceskych pomerech tento sverazny zpusob reseni problemu bohuzel vypadal smesne uz za pozdni rensance. Ale k veci:

1. termin "mafianske praktiky", citovany Haasem, jsem v Bedove ?nekrologu? nikde nepouzil. Nevylucuji, ze ale Karel Haas ma o mafii blizsi informace. Koneckoncu je z Pardubic. Mafie se podle me ale vedle klientelismu vyznacuje take zakonem mlceni - omertou, vydiranim, vybiranim vypalneho a krevni mstou nejmene do tretiho kolene -vendetou. Tyto rysy jsem v OB nikdy nepozoroval. A pochybuji, ze by K.Haas v Pardubicich na svem prahu jako posledni vystrahu Ctene organizace bezne nachazel telo mrtve cerne kocky. Na druhe strane ta vendeta vzhledem k Haasove vyhruzce zas nemusi byt uplne mimo.

2. Termin "volebni koalice" (napriklad s LOB) byl odposlechnut primo od Bedi. Jinak osobne nemam nic proti volebnim koalicim. To, ze je dokazal zorganizovat pouze Beda, bylo nepochybne minusem ostatich delegatu valnych hromad.

3.Co se tyka hazeni pres palubu, slysel jsem od konkretniho funkcionare, ze kdyz s nim Beda prestal komunikovat, bylo mu zrejme, ze ve vedeni svazu konci.

4. Kdyz jsem se pred lety snazil Bedu presvedcit, aby zrusil prvni etapu 5dennich v Trutnove, argumentoval , ze by to od nej nevypadalo verohodne. Vsichni pry vedi, ze on ma z minula maslo na hlave. Tehdy mi to pripadalo jako logicky argument. Ten vsak nezitim, jak se zda, vycpel.

Jinak nemam strach, ze by me Karlos na zavodech dokazal dohledat, pokud se mu nepovedlo me postrehnout doposud. Cely zivot totiz prezivam v ilegalite. Na vicedenni zavody prakticky nejezdim. Pod krycim jmenem Jena z konspiracnich duvodu obcas beham i zavody, naposledy HULK ci Prazskou zimni ligu. Aby mel Karlos jistotu, ze me nepropase, tak aby se prihlasil se pro jistotu na vsechny zavody. Rozhoduji se totiz na posledni chvili. A svaz z Haase aspon vyrazi nejake prachy, porada za tri roky mistrovstvi sveta a potrebuje ze zavodniku vyzdimat nejake ty miliony.






Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)