Re: Stavba trati - soustava pravidel nemajici reseni


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Petr Klimpl , posláno: 22.9.2003 16:11:28, z adresy:

Ja se domnivam, ze teren zvoleny pro M CR byl dobry (ac to nekteri zpochybnuji). Ovsem snaha ukazat zavodnikum vsechno pekne v tomto terenu pak vedla prave k tomu, co jsem kritizoval - nebyly delsi a dlouhe useky s volbou postupu. Az poradatele zverejni na www mapy, podivejte se, zda treba neslo mit postup z 8. primo na 12. kontrolu - byl by tam jeden delsi usek minimalne s 2 variantami postupu.
A snaha narvat co nejvice kontrol pak treba vede k takovemu neprehlednemu paskvilu pri tisku trati jako v kategorii D20A (docela ty juniorky lituji, kdyz mely poznat, kde vlastne maji 13. kontrolu).
Ale prosim, abychom nehazeli na DKP jen ty nedostatky. Moc se snazili, udelali spoustu prace, radu veci pripravili skvele, bohuzel tu spatne postavenou kontrolu v hlavni kategorii jim nikdo nesmaze.
Ta debata o klasice se rozvine vzdy po nejake poradne klasice - viz treba predchozi M CR (Rusava, Zavora, Ostruzna) nebo letosni Vizovice. A prave mistrovstvi by melo jako vrcholny zavod ukazovat dalsi smer. A proto si myslim, ze ne na strankach Internetu, ale na seminari stavitelu trati na Seci by se prave tento zavod mel podrobne rozebrat (a treba na teto mape vypsat i soutez ve stavbe trati).



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)