Re: Ubytování na áčkách


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Petr Hrouda , posláno: 25.8.2014 15:05:58, z adresy: 147.251.87.83

Není to jediný případ, poprvé jsem to v poslední době zaznamenal před pěti lety, když Jičín pořádal MČR štafet a družstev. Společné je to, že jde o závody, na které závodníci přijedou, protože "musejí" (ať už kvůli bodům nebo týmovým kolegům) a pořadatel to moc dobře ví...
Dávat ubytování se standardem tělocvičny do podmínek pro přidělení závodů je možná napadnutelné a nemusí být účinné (jednou přidělený závod už zpět neseberete, když pak pořadatel z nějakého důvodu levné ubytování nenabídne). Lepší by bylo takovým pořadatelům příště závod nepřidělit. :o)

P.S. Zcela odlišná situace je s níže diskutovaným problémem restaurací. Zatímco zajištění střechy nad hlavou by měla být úloha pořadatele (a o potřebném počtu má dopředu jasno z přihlášek), tak zajišťovat někomu hospodu úkolem pořadatele rozhodně není. Navíc si zkuste představit že jako pořadatel obvoláte hospody, avizujete pár stovek závodníků, večer pak přijde liják, všichni zůstanou zalezlí a vy budete mít na krku nasrané provozovatele, kterým jste slíbili tržbu a mají nakiupené hromady jídla...


>Tak jsem se chtěl přihlásit na podzimní dvojzávod áček, ale možná na to moje banka řekne, že ne... nejlevnější ubytování je za 290,-/noc (pá-ne pro čtyřčlennou rodinu lehce přes dva klacky) a při současné teprve čtvrtině přihlášených závodníků už pořadatelé inzerují stejně posledních pár míst.
>Ano, chápu, jsou to áčka, tak člověk prostě musí pustit chlup, když chce závodit, ale zase bychom z toho nemuseli dělat sport typu hokej, tj. pro bohatší. Prosím ty, co přidělují závody, kdyby příště bylo v podmínkách výběrového řízení také zajištění ubytování do nějaké "rozumné tělocvičnové ceny".
>No snad bude teplo a pod stanem na shromaždišti to bude ještě komfortní noc, ale třeba na MČR družstev v říjnu bych se toho dožít nechtěl.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)