Re: Re: Nominace na MČR middle


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Kali , posláno: 18.6.2014 1:04:46, z adresy: 88.101.206.2

1. Něco si ještě ze zeměpisu pamatuju. Emiráty a Saud. Arábii dokážu rozlišit, jen jsem nepovažoval za nutné pátrat odkud přesně borci jsou, to také není v tomto případě podstatné.
2. Pokud došlo k nějaké selekci tak snad jedině, že někdo vybral pár jednookých králů mezi slepými. Navíc mi nejmenovaný člen soutěžní komise potvrdil, že běžet X závodů s českou registračkou a pak, když se to hodí, si najednou hrát na neregistrovaného cizince by možná nemuselo být úplně v souladu se soutěžním řádem.
3. Nikoho konkrétního jsem neobvinil a myslet si můžu, co chci. Třeba i to, že je možná někdo s někým kamarád a ten má kamaráda a ten se jen z kamarádství nezištně přimluvil... Rád bych věřil, že tomu tak na 100% nebylo, leč žijeme v ČR:)

Já nevím, ale honění ega si představuji jinak. Myslel jsem, že třeba použití slova "nejlepší":))) - v závorce a ještě se smajlíkem - napoví, co si myslím o své úžasné vetošské formě. Tady totiž vůbec nejde o mě, ale třeba o pár dalších lidí, kteří nemohou na MČR startovat, byť by tím třeba nepohrdli. Jasně jsou to patrně výkonnostně průměrní borci, leč určitě lepší, než závodníci z UAE. Jen mají tu smůlu, že mají státní občanství ČR.





Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)