Re: Re: Re: Nominace MČR ve sprint


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Petr Hrouda , posláno: 14.5.2014 0:03:23, z adresy: 83.240.11.28

Chápu-li dobře, představuješ si možnost postoupit na MČR z jakéhokoli oblastního mistrovství, kterého se zúčastníš. Tím pádem bys mohl teoreticky objet během jara několik oblastních mistrovství a na všech vybojovat postupové místo - jak bys to řešil?
Buď by ten postup všude patřil tobě - tím bys dalším lidem vyblokoval možnost jet na MČR, což by asi ke zvýšení konkurence (dle tvých představ) nevedlo.
Nebo bys postoupil jen ve své domovské oblasti (dle oddílové příslušnosti) a jinde bys byl mimo postupové počty - teoreticky schůdná varianta, ale co kdybys v té své oblasti zrovna nestartoval?
Pak bys mohl vybojovat postup na prvním mistrovství, kterého se zúčastníš, a na dalších již být mimo postupové počty - to ale rozhodně není spravedlivá varianta (šance na postup by se měnila dle termínu závodů, na pozdějších už by stačil horší výsledek, když někdo z lepších běžců by se nepočítal).
Máš-li jiné řešení, které by bylo objektivní, napiš. Ale obávám se, že jakákoli varianta je napadnutelná, a tak mi nakonec přijde stávající systém nejlepší. Netvrdím že je ideální (viz to co zmínil Starouš), ale v rámci možností spravedlivý.

>Svým příspěvkem jsem nechtěl zpochybňovat smysl možnosti nominovaní se z oblastního mistrovství. Pouze bych byl pro zvýšení konkurence při tomto způsobu nominace.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)