Re: ORIS


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: hakim , posláno: 3.3.2013 22:13:23, z adresy: 78.80.54.16

Mně se ORIS zalíbil hned a líbí se mi čím dál víc. Jediný "problém" byl mail s přihlašovacími údaji, který přišel v poněkud nečitelné formě, ale nakonec jsem vyluštila login i heslo správně (na několikátý pokus, zaměnila jsem q a g) a navíc mi po reklamaci Bestík bleskově odpověděl a poslal to čitelně.
Ovšem finta, která se mi zalíbila nejvíc, se týkala schvalování přestupů. Založili jsme si nový klub a protože ve starém jsem byla stále jako vedoucí, tak jsem jen zadala přestup své maličkosti a ostatních zájemců a rovnou jsem mohla kliknutím na Schválit u příslušného jména a schválit přestup :-). Osobně jsem se dlouho dopředu těšila, jak si sama sobě schválím přestup v hanácích, v ORISu je to ale o to lepší, že člověk má "účet" pro všechny kluby, kde je členem a nemusí zadat přestup, odhlásit se a přihlásit se znovu jinak a přestup schválit. Nevýhodou je jen kvantum mailů, které přijde, protože místo dvou, resp. tří, jich za každého přestupující dostanu pět (jako vedoucí, co žádá i vedoucí, co má schválit).

Tak jen opravit opakující se chybu ve skloňování jednoho slova, ale o to požádám na příslušném e-mailu, až najdu všechna místa, kde se to vyskytuje :-).


>Chtěl bych se zeptat zda je možné v tomto systému, aby mohl člen jednoho oddílu přihlašovat členy jiného oddílu a jak to nastavit.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)