Re: Blokace prostorů


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: kra-jan , posláno: 26.11.2012 12:20:45, z adresy: 212.47.23.108

Zdar Starouši, myslím si, že je to dobrá myšlénka, potřebuje jenom trochu upravit - :) - jednak by se prostory neměly blokovat po závodech, ale před nimi, jednak by se neměly blokovat ve prospěch pořadatele, ale ve prospěch toho, kdo vypisuje soutěž, tj. sekce OB.

Konkrétně si představuju postup s pracovním názvem ZNÁRODNĚNÍ: Vedení sekce zabodne prstík do seznamu nejlepších prostorů (který je k tomu účelu ideální) a řekne třeba "Za tři roky bude klasické mistrovství v Sedmihoří, páč je to skvělý terén a tam ani nikde blízko dlouho nic nebylo." Prostor je tím okamžikem embargován a vypíše se výběrové řízení na subjekt, který za daných podmínek (i finančních) zajistí zmapování a mistrovství uspořádá. Při dalším použití stejného prostoru po x letech se vypíše nové výběrové řízení, které dost pravděpodobně vyhraje někdo jiný.

Jest fuckt, že v novelizovaném znění směrnice z února loňského roku
http://www.orientacnisporty.cz/upload/dokumenty/smernice_mapy_2011_rev.pdf
jsem to, co cituješ, nenašel. Ale i ty čtyři roky by byly blbina, protože za tu dobu to může vydavatel vytisknout - třeba i bez aktualizace, jen pod jiným názvem - znovu, udělat na tom pouťák a tak dále do nekonečna.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)