Re: Re: Každej kdo má nějakou tiskárnu


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Starouš , posláno: 25.11.2012 12:45:34, z adresy: 88.103.198.107

Já jsem původně chtěl řešit toto vyjádření jenom s mapovou radou, ale když už to je na BENu...

Jsem pro, abychom napsali, že kdo chce být na seznamu, tak musí poslat k posouzení výtisky Liborovi. Ale jiné kritérium si neumím představit. Taky štu mezi řádky, že SK nějací tiskaři chybí, ale mohla by aspoň neoficiálně napsat kteří.

Když se napíše A, tak by také mělo být napsáno B. Takže bych se vůbec nebránil vydání seznamu nedoporučených tiskařů, na základě negativních zkušeností. (Tady bych upustil od povinnosti zasílání zmršených výtisků k posouzení :-) )

>Ještě bych doplnil - kdo není na seznamu může v klidu tisknout taky. Jen musí u celostátních závodů (u ostatních nemusí)konzultovat tisk s mapovou radou (Liborem Bednaříkem), kde se často vychytají chyby. Bohužel i přesto se objeví na závodě poté chybně vytištěné mapy, protože to tiskař nakonec tiskl jinak.
>
>Nyní jsou na seznamu ti, kteří již s mapovou radou v minulosti tisk konzultovali a opakovaně tiskli v požadované kvalitě. Kdo bude tisknout častěji a správně, může se dostat na seznam také. A naopak může být někdo nedoporučen. Nic netransparentního.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)