Re: Re: Re: Re: Re: páteční sprint


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: wikilíks chrudim , posláno: 8.6.2012 8:39:31, z adresy: 195.39.71.164

Vážený příteli,
přečetl jsem si:
Jestli jsem to pochopil, tak pak LPU oznámilo, že si Chrudim zabírá pro jednokolové MČR a ať se CHT i přesto, že jde o domácí terén, ani nehlásí.

Mohu se zeptat, jak jsi přišel na ten domácí terén? To proto, že Chrast a Chrudim jsou obě od CH? Nebo jak? Podle vzdálenosti míst od sebe (mapy.cz ale říkají, že do PU je to 12, do CHT 14 km)? Podle toho, že tam někdo z členů klubu bydlí?

Mapa v CR nikdy nebyla, takže podle psaných i nepsaných o-pravidel to je volný prostor.

Pokud nemáš reálnější odpověď, tak se prosím zdrž takových nepodložených výlevů.

Zdraví

Petr Klimpl
------------------------------
Dobrý den,

Chrast je v Chrudimském okresu, bydlí zde cca 25% členů oddílu, zajíždí sem oddílový autobus, na valných hromadách se diskutuje možnost přejmenování oddílu na OB chrast + chrudim. O zájmu pořádat MČR jste věděl, o pořádání 2012 k vašim závodům v Nasavrkách nebyl zájem právě kvůli jednokolovému formátu.

Chrudim je vhodná na 2kolový sprint, ať již v prostorech, které jsem uvedl na Bestíkovi, či s kvalifikací ve Slatiňanech.

S přátelským pozdravem,
Jiří Jansa

--------------------------------
Pěkně řečeno. Ještě jsi mu měl dodat, že pokud to aspoň neuspořádají dvoukolově, když už se tam nacpali, tak ať si dá bacha na kontroli, kdoví kdo všechno se bude Chrudimí potulovat.

C.























>Jirko, jseš tam ještě?.....Víš, co se říká u nás na vsi?.....Že silnější pes mdá!
>
>
>
>(a pak že to dvoukolově udělat nejde)
>
>
>
>
>
>
>
>tak to Honzo podepisuji (a dodatečně gratuluji k tvému pátečnímu romantickému výkonu).
>>
>>Co vím, tak OB Chrast měl v plánu udělat MČR ve sprintu 2013 v Chrudimi 2kolově, kvalifikace mohla být vymezena prostorem "sídliště Větrník - sídliště Pumberka - Nonstop Cadillac (lidově přezdívaný Kaďák) - Střelecký park" (http://www.mapy.cz/#x=15.811127&y=49.954202&z=14&t=r&rp=m&m=9jzIdxXJyjgS2MkgOIJUg-nER8dfgVUUfRyOPfW2SgfgtEHC.fgg64flaSGflHN50lLcCjPxF3OhflrQsfkr6aCFXR2GgRFXgg1bg7OhAy)
>>
>>případně druhý kvalifikační prostor vymezen "areál Transporty - sídliště Na Rozhledně - bývalá starobylá nemocnice a později LDNka".
>>(http://www.mapy.cz/#x=15.776935&y=49.957026&z=14&t=r&rp=m&m=9js1hxXLFtgfSQagW0R2gQQgQjgOp4lg8Xf1MgYufToUffmFULffHNVfaq6Gf5fGUflw0jHvKe0bM6D6flUFXfhdKpBn8c0MgOMMighEMvgWN2.TNADNKfhyRRfhEgRiC-gwj). Obojí je bez křížení větší silnice.
>>
>>Jestli jsem to pochopil, tak pak LPU oznámilo, že si Chrudim zabírá pro jednokolové MČR a ať se CHT i přesto, že jde o domácí terén, ani nehlásí.
>



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)