Re: Re: Zahraniční závodníci na MČR sprint


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Pally , posláno: 4.6.2012 10:31:15, z adresy: 85.93.126.99

Díky za odpověď, asi opravdu došlo k nedorozumění. (O víkendu se nám nepodařilo zjistit, proč se tak stalo, neb na závodech nebyl žádný člen ZBM-managementu :-)

To, že Labašová měla výjimku, jsem nevěděl, tedy beru svoji námitku z původního příspěvku zpět.

Stejně ale proč byl Bukovac zařazen až do H21B, když má licenci E? Licence se na MČR ignoruje (nevím - ptám se)? Proč tedy nebyl zařazen do H21A?


>Myslím, že jde o klasické nedorozumění. Palo Bukovac byl přihlášen pod svým registračním číslem ZBM8101. Pořadatelé ho správně v souladu s jeho umístěním v Rankingu k 30. 4. 2012 zařadili do H21B (to provádí automat podle registračních čísel).
>
>Pokud by se hlásil na tyto závody v termínu jako slovenský reprezentant (či člen některého slovenského klubu), byl by posuzován individuálně podle svých výsledků a případně by byl zařazen i do kategorie H21.
>
>Poukazování na nerovnost se závodnicí Katarínou Labašovou (D21) není správné. Tato registrovaná členka klubu ASU, která neměla podle Rankingu právo startu v D21, požádala v souladu s předpisy sekce OB v termínu o výjimku a ta ji byla udělena (viz stránky závodu nebo Sdělení sekce OB 7/2012). Pokud by stejně postupoval i Palo Bukovac (požádal o výjimku v předepsaném termínu), tak by zřejmě tuto výjimku dostal také.
>
>Pořadatelé konzultovali se soutěžní komisí celou řadu případů startu na M ČR. Problém Bukovac mezi nimi ale rozhodně nebyl.
>
>Takže spíše než odmítání zahraniční konkurence jde skutečně o nedorozumění (či neznalost našich poměrně jednoduchých pravidel a řádů).



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)