Re: Re: Re: Novy IS CSOS - wish list


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Lešťa , posláno: 6.5.2012 21:28:42, z adresy: 213.192.6.158

No třeba Maďaři to tak mají, na webu mtfsz.hu lze u dost zavodu i dlouho dozadu dohledat aspon rozpis, často i ty pokyny a startovky. Vede to samozřejmě k tomu, ze něco jako web závodu u oblasťáků neexistuje, všichni si pro informace chodí do centrálního systému (pokud je tam pořadatel nahraje a nenechá to všechno až na den závodu, např. pokyny a startovka, což ani u nás snad není proti pravidlům). ;)
No já bych třeba byl pro, kdyby toto případný nový systém umožňoval. Minimálně pro tu zpětnou dohledatelnost a historii OB by to stálo za to.


>Otazkou je, co je web zavodu. Kdyz bude system obsahovat moznost ulozeni rozpisu a pokynu (napr. v pdf formatu), obsahovat zakladni informace z rozpisu ve strukturovane podobe, mit gps souradnice shromazdiste, umoznovat prihlasky, zobrazovat startovky, vysledky a mezicasy, umoznovat pridat dalsi nespecifikovane odkazy na externi servery (fotky, ukazky terenu, stare mapy a ja nevim co jeste), tak v zasade 90% zavodu minimalne na oblastni urovni zadny web zavodu nepotrebuje...
>
>A ty vetsi, ktere to potrebuji, si stejne okopavaji oddily na svych webech ve svych grafikach svymi specifickymi a zabehanymi systemu a zpusoby. IS CSOS urcite nebude webhostingovym centrem... :-)
>
>Zakladem je to, aby zakladni informace byly dohledatelne i zpet. Dneska si tipnu, ze po roce najdu minimalne petinu webu zavodu nefunkcnich a po 4 letech minimalne dve tretiny... Proto jsem mimo jine zacal s db vysledku. Oddily totiz maji udrzovani webu probehlych zavodu dost na haku.
>
>>Systém by mohl obsahovat weby zavodů.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)