Re: Re: Re: Litoměřický tulipán - vyřazení E 2 a 3 z rankingu


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Tomáš Vácha , posláno: 4.5.2012 13:30:26, z adresy: 90.183.142.6

Myslím, že nic z toho co popisuješ níže vloni neproběhlo. Jury zamítla tvůj protest a Tvým následným odvolání proti rozhodnutí Jury se seriozně zabývala odvolací komise, která výrok Jury potvrdila a to ve vší slušnosti, věcnosti a s odůvodněním. Dokonce odmítla i uhrazení vkladu pro projednání odvolání...tak tedy nechápu níže uvedený postesk.

>Možná právě proto si nikdo nevšiml. Ani nejednoznačných pokynů, kde byly pojmy, které pravidla neznají a tudíž se dají vyložit všelijak. A následný protest také nikoho nevybudil z letargie. Jo, holt, rankobody jsou rankobody a hodí se za každou cenu.
>Ale na druhou stranu - na tohle si každý, kdo má co do činění s oficialitami OB, zvykne. Nejjednodušší metodou je všechno zamést pod koberec a případné stěžovatele buď uplatit pěti pivy, vrácením startovného nebo tvrdit, že to není tak vážné. A když se nedá a chce bojovat za pravidla? Potom je potřeba z takového člověka udělat diletanta a třídního nepřítele našeho sportu, který jenom vysírá a nic pozitivního nepřináší - něco ve smyslu "děláme to pro radost, tak nám to nekaž nějakými striktními výklady, protože jsme ta pravidla tak nemysleli, i když jsme to tak napsali".
>
>>Nemá cenu se pitvat v rok starých událostech, jen ještě poslední poznámka:
>>
>>Nevěřím, že si nikdo ničeho nevšimnul. Podle výsledků tam loni startovala nadpoloviční většina předsednictva JO včetně předsedy (v JO nemáme SK, soutěže řídí předsednictvo) a dokonce i vedoucí skupiny pro Ranking. Nikdo z nich si nevšimnul, že chybí startovka a každý vybíhá v podstatě kdy chce ? To museli všichni být úplně mimo :)



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)