Re: Re: vytvoření nového informačního systému ČSOS


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 23.4.2012 20:23:35, z adresy: 62.240.183.85

Proti stránkám nic, ale spíše mě překvapuje, že jeden rok s lehkostí zrušíte pro nedostatek prostředků DT (pravda, byl jsem rovněž pro zrušení, v té době v orientačním běhu vládl kult vytrvalého a silného bílého muže Breivikova gusta nad multikulturním barevným sprinterem, ale doba se snad změnila), až má člověk pocit, že svaz krachuje, a o rok později odpustíte startovné na MČR, s čehož budou mít užitek jen velké oddíly (a předpokládám, že ušetřené peníze se v rámci nich použijí na příspěvek na nové overaly, není nad účelové využití prostředků), přitom částka stačí na cca 5-7 nových map na MČR na DT (a na 25 map na MČR v lesním sprintu)


>Navrhuju ti, aby ses místo avizovaného kritizování radši zapojil do přípravy tohoto systému. Pro začátek můžeš kontaktovat Bestíka a mě, další lidi se doufám připojí. Určitě to nebude práce pro jednoho člověka a každá dobrá myšlenka a pomoc bude vítána.
>
>Rysák
>
>>Před chvílí jsem se na Béďovinách dočetl, že svaz bude mít o něco víc peněz, než se čekalo, a předsednictvo včera rozhodlo, že část se použije i na nový informační systém. V souvislosti s debatou, kterou jsme tu nedávno vedli s Bestíkem a dalšími by to samo o sobě byla dobrá zpráva. Ovšem pokud budu mít za to, že výsledný systém je jiný než optimální, budu ho kritizovat. Avizuju to předem, aby se neřeklo, že jsem generálem po pitvě a že jsem to měl říct včas - :)



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)