Re: Re: Re: Re: Vklady


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Bestik , posláno: 13.4.2012 22:26:15, z adresy: 81.216.183.138

No ja ti do tech formulaci nechci kecat, ale tim bys toho asi taky moc neporesil. Az ti nekdo uhradi startovne cestovnim sekem nebo jinou vychytavkou, tak budes v hajzlu stejne jak Franta Vomacka ve Svycarsku. :-) Krome toho ve Svycarsku ma ucet tolik ceskych politiku, ze se casem prejde na vnitrostatni platebni styk... :-D

Staci, kdyby se v Cesku preslo na system, kdy se oddilum posilaji faktury az po zavodech. Ty by se pak hradily bankovnim prevodem. Vyhodu oproti dnesku to ma ve vsech dohlaskach, zmenach sluzeb, zmenach na miste apod. Vedouci klubu nemusi platit jednou pred zavodem a pak jeste na miste nejake rozdily, ktere uz nepodchytil. Neregistrovani a prichozi normalne v hotovosti na shromazdisti klidne v zavodni kancelari (ja bych to teda kancelari nenazyval, protoze bych ve stanu mit kancl nechtel... :-) ).

>No, ono to je právě dobrý příklad toho, co by v pravidlech vůbec být nemělo. Úplně by stačila nějaká formulace jako "Podmínkou účasti na závodech a zařazení do oficiálních výsledků je úhrada startovného." Jinak znění bodu 9.4 by připouštělo, že pořadatelský subjekt by mohl předepsat třeba platbu na soukromý účet Františka Vomáčky ve švýcarské bance nebo nějakou jinou absurditu.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)