Re: CP Boskovice nedele


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jiří Jansa , posláno: 5.9.2011 14:36:57, z adresy: 62.240.183.85

ač jsem Bestíku fanouškem švédského národního týmu (letos naše nejlepší MS v historii, přiznám se ti, že společně s Andersem Garderudem jsem Davidu Anderssonovi na posledním úseku nevěřil, ale obzvlášť druhou část závodu si šel svoje a bronz byl náš), musím se zdejších reprezentantů v tomto případě zastat. Obecně bych řekl, že má pro ně smysl běhat domácí soutěže tak z 20%, z 80% to je ztráta času.

když jsem Petru Klimplovi psal, že je spousta závodníků, co by třeba na MČR ve sprintu běželi mezi 10-20. místem, ale nemají možnost se nominovat, tak mi odpověděl, že to nevadí, že se MČR dělá pro medailisty a zbytek je jedno. Tak se zrušila DT, protože ti, co by byli medailisti, přestali jezdit, a zbytek, co by je nahradil, se díky rankingu vyhnal mimo soutěže.

a teď to samé nastává v ČP, ti, co by byli medailisti, nemají zájem, protože se musí připravovat na relevantní terény, a ti, pro které jsou domácí soutěže hlavním programem, už neběhají či jsou na ně klasiky příliš dlouhé a kvůli jednomu závodu nejedou atd. atd.

ale to nevadí, aspoň že kluci z BT připravili svoje limity a o podzimní sportovní OB vzrůšo se tak postarali líp než SK (snad budu mít na lístek na vlak do Prahy).




>Vidim, ze bod 3 byl tento vikend dotazen k dokonalosti... :-) Viz. Beda: "...bohužel nenastoupila skoro celá reprezentace, byť byla přihlášena, odjela na začínající soustředění do Jablonce nad Nisou (pořadatelé z toho byli dost rozčarováni)".




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)