Re: Re: lesní sprint při GP Silesia,, členové SK, zaplatím vám zpáteční lístek


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 2.8.2011 17:44:48, z adresy: 62.240.183.85

já to neberu jako korupci, ale jako nutnost, než se vám (rozuměno soutěžní komisi) podaří zničit další disciplínu (tady to bude paradoxní v tom, že jí zničíte ještě před jejím oficiálním vznikem).

Dodefinování disciplíny a Mistrovství ČR je zárukou toho, že přijede o 50% závodníků více (viz DT, kde po odebrání statutu klesla účast na polovinu).






>Měl by jsi svoji korupční nabídku trochu vylepšit. Jednak je třeba uplatit více než polovinu SK, aby měli při hlasování většinu, dále je cca polovině členů SK jízdenka z Prahy vcelku k ničemu, když pocházejí ze zcela jiných krajů.
>
>Já osobně ale výlet na Kaltenštejn stejně nepotřebuju, strávil jsem v tamních lesích o mnoho více času než většina O-běžců. Kromě toho musím podotknout, že mapa v tvém odkazu by v daném prostoru snesla klidně i měřítko 1:5000 (nebo spíš i 1:10000) a hlavně není zpracována dle ISSOM2007 (ekvidistance má být 2 nebo 2,5m).
>
>
>.....
>
>>mapa tady:
>http://1.bp.blogspot.com/-USqjqb1TjVA/Tjb_kuN2BjI/AAAAAAAAAzA/FMaal3NwXqs/s1600/20110316+F10007.JPG
>>
>.....
>>Nabízím zaplacení zpáteční vlakové jízdenky pro 2 členy soutěžní komise z Prahy do místa mapy výměnou za to, že po proběhnutí této romantiky disciplínu zařadí mezi oficiální OB disciplíny. A pokud bude i MČR v lesním sprintu, můžete jet zpátky v jídeláku (tam ne, před takhle krátkým a rychlým závodem není potřeba moc jíst) !
>>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)