Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: P.Klimpl:Platit za poskytnutou službu je přece normální


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jive , posláno: 22.7.2011 16:47:13, z adresy: 193.165.69.249

Opravdu musíš jezdit tam kam se ti nechce a musel by jsi platit něco co nechceš? Opravdu si nevybereš? No tak tam nejezdi a vyber si podle nabídky. A nebo není nic jednoduššího, než si uspořádat něco sám, a nebo se třeba dohodni s někým, aby to uspořádal. Potom asi teprve budeš moci reálně posoudit vše o čem píšeš.
(Zdá se mi, že ve zdejších diskuzích se nejvíce projevují poměrně "zvláštní" názory na věci spojené s pořádáním a konáním závodů od těch co asi neměli to štěstí, aby pro ostatní něco takového uspořádali a zorganizovali sami. Ale třeba najdou schůdné řešení a aktivně se zapojí a pomohou nám všem jak radou, tak získanou zkušeností k tomu,aby byli úplně všichni spokojeni. Tomu, ale sám nějak nevěřím. Vždy se někdo najde :) )

>
>Říkáš jinými slovy (rozhodně elegantněji) totéž co já:Tzv"parkovné " je jenom jiný způsob jak si pořadatel zvedne příjmy aniž by zvětšoval vklady-s vynaloženými náklady na parkovné ani s kvalitou poskytnutých služeb nijak nesouvisí.No a pokud jde(to už dodávám já) o způsob jeho placení , účetní evidence a kontroly - tak to už jsme nějde na Balkáně(ať mi to Slovinci odpustí- to už je jen taková zažitá floskule)!
>Taky bych tě (ačkoliv jsem nedovzdělanej blb) rád upozornil, že základní podmínkou kapitalistického podnikání (na které se odvoláváš) je konkurenční prostředí - takže až budou každý týden alespoň dva závody...tak se i pořadatelé budou chovat jinak!
>Tím bych rád ukončil tuto neproduktivní debatu, abych uvolnil místo diskuzi o důležitějších věcech jako jsou např. hovínka v parku.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)