Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: H.S.H. Vysočina cup


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Lešťa , posláno: 16.7.2011 5:39:36, z adresy: 82.202.104.226

Jo jo, pravda, už mi to psal i Pekka ;) Možná toho nakonec i (nejen já) využiju... stejně jako teď na HSH vysočina Cup - dohlásit se šlo bez problémů, E1 byla fajn!
Díky!

>Jen poznamenám, že v Boru už jsme se snad trochu poučili a na letošní Bohemii bylo a stále je možno se hlásit do kterékoli kategorie na jakoukoli etapu.
>
>
>>Ale jo, je to příjemný, když všechno tohle vím dřív jak den předem. I si myslím, že tohle se dávno v organizačním týmu ví, jen se vyčkávalo na nějaké sjednocení informací do pokynů (kde mohla chybět nějaká zásadní informace, která zveřejnění zdržovala). Osobně taky čekám na startovku a na to, kde a kdy půjdou vakanti v H21*, abych věděl, jestli se náhodou nepřijedu na E1 taky podívat, když už se mi udělalo volné odpoledne. A byl bych velmi nerad, aby ke mně pořadatelé pak přistupovali jako v "civilizovaných zemích", jak nám to předkládá např. BOR na Bohemii (čímž podle mě odrazuje mnohem víc, než že je startovka a pokyny pozdě), tedy přihlásit se můžeš, ale jen na celý závody za děsnou pálku, anebo do příchozích (sorry, ale chci si zazávodit s chlapama a ne s babama a dětma).
>>
>>
>>>Ne, chtěl bych jako řádně a včas (v 1. termínu) přihlášený vědět alespoň 3 dny dopředu, kdy startuji, jak je to daleko na start, jak dlouhou mám trať. Pokud jsou nějaké dohlášky, tak nechť se řeší jako vakanti nebo jen do příchozích (tak to je ostatně téměř ve všech civilizovaných o-zemích).
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)