Re: Re: startovka oblastního přeboru,,, spíše se všimněme romantismu


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jihocech , posláno: 30.5.2011 12:10:06, z adresy: 92.62.224.13

Mno, hodnotit zavod, ktereho se neucastnim je osemetne, rekl bych. Zeptej se tech, co proslapavali ty koprivy a jinou bujnou vegetaci, jestli zavod splnoval nektere rysy romanticnosti;)

Jinak souhlasim s Jirinem, co se tyce losovani. Takhle losovana startovka, zda se, mela zakryt, ze neslo o prilis vhodne postaveny sprint/vhodny prostor (vyberte si sami), zkratka neslo o fer zavod. Prvni, co sel do lesa, mel nesnadnou pozici. Jenze kdyz maji vsichni favoriti stejne slapnuto, tak se to neresi.

RH

>k tvému tématu nemám nic, ale závod jsem samozřejmě pracovně sledoval a plně se projevila má teze o romantismu.
>
>lesní sprint (ke kterému ten pražský závod z 60-70% řadím) je romantickou disciplínou - 40. v rankingu porazil prvního,, 100. v rankingu porazil běžce do 15. místa atd.
>
>škoda, že tady nemáme mistrovství v lesním sprintu, přitom by jej stačilo doplnit třeba k nějakým vzdálenějším Áčkům na Moravě, kam už běžci jen kvůli dvojkombinaci KT a KL nechtějí jezdit (viz Áčka pořádaná Opavou). A pro pořadatele to je dle mě nejjednodušší disciplína na pořádání.
>
>
>
>
>
>>Ještě jedna poznámka k pražským sprintům. Řešil jsem to včera před závodem s Mirkem Kalinou a po závodě s klukama u piva a shodli jsme se, že to nikdo nechápeme. Proč se na PŘEBORU OBLASTI losují startovní koše podle RANKINGU?
>>
>>http://psob.dig.cz/dokumenty/sr2011.pdf
>>
>>Když už koše, nedávalo by větší smysl sestavit je podle toho, kdo je a kdo není zaregistrován v oblasti? Co na to soutěžní komise? Jiří Jansa? A Jan Tleskač?
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)