Re: RE: jak vypadá trénink Aleše


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Flaska , posláno: 5.4.2011 0:01:55, z adresy: 85.71.46.81

V tom pripade jsem rad, ze jsem ty jediny kilometrovy intervaly mohl bezet taky :-) Vubec je to vybornej clanek, to by meli cist lidi z behej.com povinne!





>http://www.bezeckaskola.cz/clanek-973-ales-drahokoupil-treti-cech-v-cili-hervis-maratonu-praha-2011.html#bsms_comments
>
>
>>Jiříku,
>>
>>jakákoliv věcná pointa tvých příspěvku je přehlušena tvými osobními útoky. Můžeš útočit a nebo můžeš diskutovat, ale bohužel nemůžeš dělat obojí. ;)
>>
>>Jenom pro upřesnění, poslední půlrok se opravdu nechodím jenom vyklusat.
>>
>>>koukám na výsledky pražského půlmaratonu a bohužel se potvrdili mé nejčernější obavy z brutální propagandy, kterou svaz, trenéři, časopis provádí - vnucování klasiky mládeži jako hlavní disciplíny - a jejími následky.
>>>
>>>jsem nucen konstatovat, že orientační běžci vnucováním klasiky v mladém věku z velké míry zničili rychlostní potenciál Petra Losmana či Honzy Mrázka (nic osobního, oba jsou v mém žebříčku vzorů na předních místech - okolo 20. místa) a přeneslo se to i do vytrvaleckých disciplín typu půlmaraton, jinak by je nemohl porazit běžec Aleš Drahokoupil, co za sebou sice má v mládeži atletickou průpravu, ale poslední 3 roky se chodí víceméně jenom vyklusat (hlavně žádný úseky, ať nejsem do hospody unavenej).
>>>
>>>měli byste se v tomhle sportu chytnout za hlavu, ničíte tady jeden běžecký talent za druhým
>>>
>>>chce se mi pomalu psát: v orientačním běhu více takových Viktorů Gazdů, Alešů Drahokoupilů a jim podobných, méně klasické tratě, která mládež dělá pomalou !
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)