Re: Re: Re: Re: Re: superankingy pro sezónu 2011 + apel na pořadatele


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Zelí , posláno: 23.3.2011 23:34:42, z adresy: 62.245.114.94

A kdybychom to šli v noci a ještě by se zakázali světla, tak by to bylo ještě náročnější. A kdyby se závody běhali rovnou bez bot? Nebo místo mapy by se rozdávali prázdný papíry se zakreslenou tratí, to by bylo teprv nejtěžší.

Je mi jasný, že tě těší ta pozornost, kterou dostáváš, protože jinak nemůžu najít jiný důvod, proč píšeš to, co píšeš. Žádného jiného totiž nedosahuješ a jestli potřebuješ dostudovat Magistra, abys to pochopil, tak je mi tě líto.

Zelí, tvůj nejvěrnější z fanoušků, který ti uř nikdy nenapíše.

>pokud bys můj elaborát četl pozorně, tak by sis všiml, že jsem si na terminologii dal obzvlášť záležet a použil tuším termínu "disciplína s nejdelší tradicí", což jak sám dobře víš je výrok pozitivní nikoli normativní (jaký bys pravděpodobně použil třeba ty - typu "hlavní disciplína", "královská disciplína" apod)
>
>jinak pokud by ten samý závod proběhl v noci, byl by mapově o dost náročnější - tedy z konzervativního pohledu by šlo o hlavní závod sezóny.
>
>Takto ve dne šlo jen o dobrý trénink třeba na MČR v nočním.
>
>
>
>>Vidíš, propaganda v časopise OB. Až bych na ni skoro zapomněl. Ale pořád si nemůžu vzpomenout, který darebák napsal ten čtyřstránkový elaborát jako součást propagandy MČR na klasice...
>>
>>
>>>nevím Starouši, co tě vede k tomu vynadat mi sprostě za to, že upozorním, že i letos poběží soutěž superanking, loni ji sledovalo 80 běžců, letos to sice bude díky specifičnosti méně, ale i tak to určitě bude mít velký úspěch.
>>>
>>>jinak v době propagandy, ať již v časopise OB či v jiných mediích, mi protinázor o tom, že klasika a dlouhá jsou pouze tréninkové disciplíny pro noční, a middle je pouze objemovým tréninkem pro lesní sprint (navíc na nepřesné mapě), přijde jako nutný, jinak si mládež nebude moci svobodně vybrat, jaké disciplíny chce běhat.
>>>
>>>
>>>
>>>>Apel na pořadatele - pořádáte-li závody, pořádejte je ve dne a sprinty ve městě. Pak vám tam přijedou jenom samí nesuperankoholici, tj. nás 99% normálních běžců.
>>>>Apel na bakaláře JJ - jdi už s tím do prdele. Kdo se tady tím tvým sajrajtem má probírat. Ty všechny slinty tady by už daly i na doktorskou práci. Tak zalez do nory a někde to tam v klídku rok, dva nebo lépe ještě déle zpracovávej. Důležité: Hlavně se nerozptyluj žádným BENem!
>>>>
>>>>>letošní superanking doznal velkých změn. Do tohoto žebříčku se nakonec letos dostaly jen 2 disciplíny - sprint jako zástupce romantismu, noční jako zástupce konzervatismu. Vylepšené stránky superankingu jsou zde:
>>>>>
>>>>>http://sites.google.com/site/sinslavyceskehosuperrankingu/
>>>>>
>>>>>Apel na pořadatele:
>>>>>tímto apeluji na pořadatele - pořádate-li dlouhou, klasiku či middle, přesuňte je do noci, nebo se závod nebude do superankingu počítat a nikdo vám na závod nepřijede.
>>>>>
>>>>>Pořádate-li sprint v lese, napsal jsem vám manuál, viz lesnisprint.php5.cz
>>>>
>>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)