Re: Re: superankingy pro sezónu 2011 + apel na pořadatele


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 20.3.2011 17:14:54, z adresy: 62.240.183.85

nevím Starouši, co tě vede k tomu vynadat mi sprostě za to, že upozorním, že i letos poběží soutěž superanking, loni ji sledovalo 80 běžců, letos to sice bude díky specifičnosti méně, ale i tak to určitě bude mít velký úspěch.

jinak v době propagandy, ať již v časopise OB či v jiných mediích, mi protinázor o tom, že klasika a dlouhá jsou pouze tréninkové disciplíny pro noční, a middle je pouze objemovým tréninkem pro lesní sprint (navíc na nepřesné mapě), přijde jako nutný, jinak si mládež nebude moci svobodně vybrat, jaké disciplíny chce běhat.



>Apel na pořadatele - pořádáte-li závody, pořádejte je ve dne a sprinty ve městě. Pak vám tam přijedou jenom samí nesuperankoholici, tj. nás 99% normálních běžců.
>Apel na bakaláře JJ - jdi už s tím do prdele. Kdo se tady tím tvým sajrajtem má probírat. Ty všechny slinty tady by už daly i na doktorskou práci. Tak zalez do nory a někde to tam v klídku rok, dva nebo lépe ještě déle zpracovávej. Důležité: Hlavně se nerozptyluj žádným BENem!
>
>>letošní superanking doznal velkých změn. Do tohoto žebříčku se nakonec letos dostaly jen 2 disciplíny - sprint jako zástupce romantismu, noční jako zástupce konzervatismu. Vylepšené stránky superankingu jsou zde:
>>
>>http://sites.google.com/site/sinslavyceskehosuperrankingu/
>>
>>Apel na pořadatele:
>>tímto apeluji na pořadatele - pořádate-li dlouhou, klasiku či middle, přesuňte je do noci, nebo se závod nebude do superankingu počítat a nikdo vám na závod nepřijede.
>>
>>Pořádate-li sprint v lese, napsal jsem vám manuál, viz lesnisprint.php5.cz
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)