Re: Re: Databaze vysledku OB - verze 0.3


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Bestik , posláno: 14.2.2011 15:34:28, z adresy: 81.216.183.138

ad 2. Pletes si vysledky a mezicasy. Winsplits mozna umi par vychytavek u mezicasu, ale rozdil je v tom, ze ja netvorim system pro zobrazovani mezicasu (a Winsplits opravdu nic jineho neumi), nybrz archiv vysledku. Winsplits neumi spoustu nutnych funkci, ktere jsou zakladem archivu (treba samotne vysledky, vysledky po zavodnicich, informace o zavodu atd.), protoze to dela primarne ve Svedsku jiny system (Eventor)... Jinak o Winsplits jsem s Matsem Troengem (autor) mluvil a jeho pouziti mi nedoporucoval ani pro mezicasy vzhledem k problemum s kodovanim a jinym technickym detailum.

ad 1. - vzhledem k bodu 2 neni.

Otazkou je, zda a kde by investice dobrovolneho casu byla potrebnejsi... Mozna pri uprave zpraseneho webu www.orientacnisporty.cz?

>Ano, velmi pěkně udělané ... to má WinSplits. K čemu je přesně do detailu okopírovat (úplně do detailu ne, bohužel všechny dobré funkce z WinSplits okopírovány nejsou) něco, co je již hotové, vyzkoušené, aktualizované a ještě je to zdarma?
>1) Není to ztráta času?
>2) Není lepší používat WinSplits, který toho umí více?
>Jsem rád, že někdo chce něco ve svazu dobrovolně udělat pro jeho rozvoj, to se rozhodně cení, ale o to více mne mrzí, že tento čas a ochota je investován podle mne úplně zbytečně ...
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)