Omluva pro J.J


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: P.Valter , posláno: 3.1.2011 17:03:23, z adresy: 88.103.10.252

Už delší dobu tyto stránky neotvírám - je tu na moje gusto přeJ.J.ováno!Dozvěděl jsem se ovšem,že jsi mě zde krutě vymáchal , tak reaguji:
Ve slušné společnosti se skutečně lidé za své chyby a omyly omlouvají (nebo by měli) a tak přesto, že tvojí společnost nepovažuji za slušnou se TI OMLOUVÁM!
Nikoliv za obsah mého příspěvku , ale za to ,že jsem si dovolil s tebou polemizovat - jsem už dost starej,abych věděl ,že je to pitomost.
Přeji ti mnoho úspěchů, a dej mě pokoj!
PS.
Toto je můj Zmiňovaný příspěvek - a nemám potřebu na něm nic měnit
Autor: P.Valter, posláno: 11.9.2009 14:26:55, z adresy: 88.103.10.252

Těžko tě přesvědčím ,ale nepletu si kvalitu s kvantitou(nepletu si ani diskuzi s monologem a argumentaci se sofizmem).Nevím s jakými předními "půlkaři " jsi trénoval ale vím,(přibližně) jakou mají naši běžci (půlkaři či mílaři) výkonnost.No jesli věnují treningu tolik kolik uvádíš (ale tomu já nevěřím) tak bych se zase tolik nedivil! Nicméně časy dosahované na sprintu OB jsou min. 10x delší než na 800m a odpovídají zhruba 5km na dráze.Těm co běhají 5km a více se milí synku obecně říká vytrvalci a i ti velmi "průměrní" trénují sakra dost.
Jenže to ty všechno dobře víš a jen tak s námi žertuješ , když vydáváš svoje soukromá přání za světlé zítřky OB.Ten se chudák nemůže bránit a tak navrhuji:co si takhle zjistit počty startujících na různých vytrvalostních bězích (třeba i na lyžích ) a porovnat to s tvojí vizí 15 min závodů(nebo třeba kroužení na tratích ve Vesci).Třeba by z toho soudný člověk nějaké závěry dokázal vyvodit!
Rozhodně nemám v úmyslu rozmnožit řady nešťastníků , kteří se tu pokoušejí s tebou diskutovat Proto jsem použil jen konkrétní fakta ,ale nepochybuji , že je dokážeš hravě zpochybnit či zrelativizovat.Tak jen dotoho- z mé strany je to všechno a víc už na tohle téma nebudu reagovat. Není proč!







Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)