Re: Databaze vysledku OB - verze 0.1


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jirka Vlach , posláno: 3.1.2011 17:02:05, z adresy: 78.108.154.1

Chtěl bych poděkovat Bestíkovi za obrovský kus práce který tím že začal vytvářet tuto databázi udělal (zkuste si představit jak by postupovala třeba nějaká státní instituce při řešení podobného problému ve větším měřítku např. IZIP,opencard) a nejenom u této databáze výsledků. Jednak toto diskuzní fórum, dále pak mapy, i nepovedená spolujízda OB, která je nevyužívaná díky úplně jiným důvodům než uživatelskému prostředí. Například kdyby byla jako aplikace na facebooku začali by ji využívat studenti ve velkém je to jenom otázka informovanosti.A další
Bestík věrný parafrázovanému heslu neptej se co pro tebe "amerika" udělá, ale co ty můžeš udělat pro "ameriku" (zaměntě orientační běh místo "amerika") provedl velký kus práce, na který bychom my normální neprogramátoři ani nepomysleli.
V počítání soutěží (nepočítám ranking) další takový je Jirka Jansa, s tím drobným rozdílem, že 80-90% jeho nápadů vzbuzje usměv a krucení hlavou, ale těch 10-20% stojí za zamyšlení. chápu že mnoho lidí odrazuje svým přístupem a tvrdošíjným hájení svých nesmyslů ale mejmě s ním trpělivost, aspoň nám ukáže cesty, kterými se nevydáme. :-)

Jen více takových lidí pro náš sport (jak patetické)




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)